Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι πρώτες μεγάλες εκθέσεις τουρισμού για τη σκανδιναβική αγορά σε Όσλο και Ελσίνκι
Εκθέσεις

Οι πρώτες μεγάλες εκθέσεις τουρισμού για τη σκανδιναβική αγορά σε Όσλο και Ελσίνκι

Η North Events έχει παρουσίαση και στις εκθέσεις REISELIVSMESSEN (Νορβηγίας) και MATKA (Φινλανδίας) και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προβάλλοντας ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς. Οι εκθέσεις του Όσλο και του Ελσίνκι τον Ιανουάριο έχουν σχεδόν συμπληρωθεί από συμμετοχές, ενώ μένουν ελάχιστες ακόμη θέσεις.

Η έκθεση της Νορβηγίας, REISELIVSMESSEN ξεκινά στις 10-12 Ιανουαρίου, και η MATKA – η διεθνής αντίστοιχη έκθεση τουρισμού της Φινλανδίας, λίγες ημέρες μετά στις 16-19 Ιανουαρίου 2014. Η North Events έχει παρουσίαση και στις δύο παραπάνω εκθέσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προβάλλοντας ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς με μεγάλη επιτυχία.

Οι εκθέσεις του Όσλο και του Ελσίνκι που ξεκινούν τον Ιανουάριο έχουν σχεδόν συμπληρωθεί από συμμετοχές, ενώ μένουν ελάχιστες ακόμη θέσεις. Πολλαπλές εκδηλώσεις και παράλληλες προωθητικές ενέργειες έχουν προγραμματιστεί και για τα δύο ελληνικά περίπτερα, όπως ελληνική ταβέρνα σε συνεργασία με την εταιρεία Γαβριηλίδη στη Φινλανδία, και καθημερινές γευσινγωσίες με την Mediterranean για όλους τους Νορβηγούς επισκέπτες στην έκθεση του Όσλο.

Το beach club Super Paradise στην Grekland Panorama, στη Στοκχόλμη

Ένα από τα πιο διάσημα beach club του κόσμου το Super Paradise της κοσμοπολίτικης Μυκόνου θα ανεβάσει στο “κόκκινο” τη διάθεση των επισκεπτών της 1ης τουριστικής έκθεσης Grekland Panorama, στη Στοκχόλμη. Καθημερινά πάρτι και live DJ set από την ομάδα του Super Paradise που ξέρει να ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης στα ύψη, με αφορμή την αύξηση των πτήσεων εν’ όψει του 2014. H Μύκονος γιορτάζει μαζί με τους Σουηδούς την αύξηση πτήσεων για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν από τους μεγαλύτερους Tour Operators της χώρας Apollo, Ving και Airtours.

Το κλίμα κεφιού του διάσημου beach club Super Paradise -που ξεσηκώνει τους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού κάθε χρόνο με κορυφαία ονόματα DJs- θα ζωντανέψει με…ρυθμούς παραλίας  στην αρένα εκδηλώσεων της έκθεσης.

Η έκθεση Grekland Panorama θα φιλοξενήσει πολλαπλές εκδηλώσεις και happenings στο καθημερινό της πρόγραμμα, όπως και μεγάλες εκπλήξεις και events. H έκθεση διοργανώνεται από την North Events στις 14-16 Φεβρουαρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Stockholm Globe Arenas και είναι η πρώτη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό της στη Σκανδιναβία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024