Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠοια είναι τα διακριθέντα κρητικά ξενοδοχεία από τον Der Touristik Nordic / Apollo
TOs

Ποια είναι τα διακριθέντα κρητικά ξενοδοχεία από τον Der Touristik Nordic / Apollo

Σύμφωνα με στελέχη του Der Touristik Apollo και της DTS HELLAS, παρατηρείται μικρή μείωση στις έως τώρα κρατήσεις, συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Την Τρίτη 11 ΙΟυνίου 2019 ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic / Apollo, σε συνεργασία με την εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services, μέλος της Der Touristik, πραγματοποίησαν στο ξενοδοχείο Aldemar Knossos Royal την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου που διακρίθηκαν το έτος 2018 βάσει των προτιμήσεων των επισκεπτών τους.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Der Touristik Nordic / Apollo ο CEO Northern Europe Leif Vase Larsen, η Commercial Director Nina Hornewall και ο Senior Contract Manager κ. Γιάννης Φραγκίσκος. Από την Destination Touristic Services / DTS Hellas ο CEO-Managing Director κ. Γιάννης Παπαδάκης, ο Chairmain of the Board κ. Γιώργος Παπαδάκης, καθώς και η Contract Manager DTS κα Κατερίνα Κολιαδήμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Ευθύμιος Μουντράκης, ο δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης, ο Airport Manager του αεροδρομίου Σητείας Δημήτρης Βερίγος, ο δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης, καθώς και διάφοροι φορείς που αποδέχθηκαν την πρόσκληση.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις του ταξιδιωτικού οργανισμού για τη σαιζόν 2019 καθώς και ο σχεδιασμός ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια, όσον αφορά στην ανατολική Κρήτη. Σύμφωνα με στελέχη του Der Touristik Apollo και της DTS Hellas, παρατηρείται μικρή μείωση στις έως τώρα κρατήσεις συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2018. Επίσης επισημάνθηκε ότι πλέον η ζήτηση τουριστικών πακέτων προσανατολίζεται:
1. σε προορισμούς με ελκυστικότερες τιμές και
2. λόγω περιβαλλοντικής συνείδησης σε κοντινότερους προορισμούς.

Κατόπιν της παρουσίασης των παραπάνω, ακολούθησε η εκδήλωση βράβευσης των ξενοδοχείων που διακρίθηκαν (ανά κατηγορία και περιοχή).

Στο νομό Ηρακλείου βραβεύθηκαν:

Hotel

Cat:

Winners:

Altis

2+*

Gold

     

Villa Vicky

3*

Gold

Thalia

3*

Silver

Sgouros

3*

Bronze

9 Muses

3*

Bronze

     

Akrogiali

3+*

Gold

Neptuno Beach

3+*

Silver

Vasia Ormos

3+*

Bronze

     

Silva Beach

4*

Gold

Lyttos Beach

4*

Silver

Star Beach Village & Waterpark

4*

Bronze

     

Creta Maris Beach Resort

4+*

Gold

The Island

4+*

Silver

Aldemar Knossos Royal

4+*

Bronze

Στο νομό Λασιθίου βραβεύθηκαν:

Hotel

Cat:

Winners:

Villea Village

2+*

Gold

El Greco

2+*

Silver

     

Porto Kaza

3*

Gold

Petra Mare

3*

Silver

Aroma Creta

3*

Bronze

     

Sitia Beach

4*

Gold

Almyra Hotel & Village

4*

Silver

     

Kakkos Beach

4+*

Gold

     

Mondo Family Apollo

   

Sitia Beach

4*

Gold

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ακολούθησε cocktail party όπου δόθηκε η ευκαιρία στους προσκεκλημένους να συζητήσουν με τα στελέχη του Der Touristik Nordic / Apollo και της DTS Hellas τις εξελίξεις της τρέχουσας σαιζόν καθώς και τα μελλοντικά τους σχέδια για τα επόμενα χρόνια. Την διοργάνωση επιμελήθηκε ο Commercial Director της Aldemar κ. Βασίλης Φραγκουλάκης.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Der Touristik Nordic / Apollo ανήκει στον τουριστικό όμιλο Der Touristik. Δραστηριοποιείται στις σκανδιναβικές χώρες, καθώς και στη Φινλανδία. Διακινεί ετησίως περί τους 1 εκατ. ταξιδιώτες, μέγεθος το οποίο τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στις χώρες αυτές.

Η εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού Destination Touristic Services, μέλος του ομίλου της Der Touristik, είναι από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες του κλάδου. Το 2019 αναμένεται να διαχειριστεί περί τους 750.000 ταξιδιώτες ενώ το 2020 αναμένεται να αυξηθούν σε 800.000. Η DTS Hellas αντιπροσωπεύει μεταξύ άλλων τους Tour Operators ITS, Jahn Reisen, Dertour, Travelix, Kuoni, Helvetic Tours Apollo, Exim Tours, Pantour και DK Touristik.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024