Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΤο 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών έρχεται τον Ιούνιο στον Πειραιά
MICE

Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυλομεσιτών έρχεται τον Ιούνιο στον Πειραιά

H εκδήλωση 'ΠΕΙΡΑΙΑΣ' αποτέλεσε την πρώτη ανάλογη συγκέντρωση του είδους της παγκοσμίως και διοργανώνεται ανά διετία από το 1991. Στη φετινή εκδήλωση αναμένεται να παραστούν 3.500 συμμετέχοντες.

O Ταξιδιωτικός Οργανισμός Argo Travel, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, ανακοινώνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την διοργάνωση του 7ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ναυλομεσιτών, το οποίο θα διεξαχθεί τον Ιούνιο 2019.

Το ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019 θα διοργανωθεί στις 20 & 21 Ιουνίου 2019, και θα τεθεί ως συνήθως υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, των Πανεπιστημίων Πειραιώς και Αιγαίου, καθώς και πολλών άλλων οργανισμών.

  • Ημέρα 1: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 Global Shipbrokers Forum
    Χώρος διεξαγωγής: Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος, Πειραιάς
  • Ημέρα 2: Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 Shipbrokers Gala Dinner
    Χώρος διεξαγωγής: Metropolitan Expo, Σπάτα

H εκδήλωση “ΠΕΙΡΑΙΑΣ” αποτέλεσε την πρώτη ανάλογη συγκέντρωση του είδους της παγκοσμίως και διοργανώνεται ανά διετία από το 1991. Στη φετινή εκδήλωση αναμένεται να παραστούν 3.500 συμμετέχοντες

Πλοιοκτήτες, διαχειριστές πλοίων, ναυλωτές, φορτωτές, πράκτορες, ασφαλιστές, τράπεζες, δικηγόροι, διαμεσολαβητές, ναυπηγοί, διαχειριστές λιμένων, προμηθευτές πετρελαίων, πάροχοι τηλεπικοινωνιών, υπηρεσιών και ςξοπλισμού πλοίων, και φυσικά μεσίτες ναυλώσεων και αγοραπωλησιών πλοίων από όλον τον κόσμο έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ενισχύσουν τις υπάρχουσες συνεργασίες και να επεκταθούν σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες.   

Αυτό το χρόνο, η διοργάνωση θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τους Έλληνες ναυλομεσίτες και εν γένει το ναυτιλιακό τομέα, καθ’ότι θα διερευνήσει τις επιπτώσεις της πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, υπογραμμίζοντας την ισχύ της χώρας στη ναυτιλιακή αγορά.
Παράλληλα, το “ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019” θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να στραφούν τα παγκόσμια οικονομικά και ναυτιλιακά Μέσα Ενημέρωσης προς την Ελλάδα με ιδιαίτερα θετική οπτική.

Στο συνέδριο του “ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2019”, όπως και σε όλα τα προηγούμενα συνέδρια, όλοι οι ομιλητές θα είναι εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια ναυτιλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024