Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο Anemos Luxury Grand Resort, πρώτο στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών
Ξενοδοχεία

Το Anemos Luxury Grand Resort, πρώτο στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών ταξιδιωτών

Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία 'five stars hotels' για το 2017, στα βραβεία Gold Customers Choice Award 2017 από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο “Gold Customers Choice Award 2017” από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Apollo Travel Group, που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο τους τουριστικής σκανδιναβικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα στις χώρες Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φιλανδία.

Ο θεσμός των Βραβείων “Customers Choice Awards” βασίζεται αποκλειστικά στις βαθμολογίες που δίνουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία όπου διαμένουν. Το ξενοδοχείο Anemos Luxury Grand Resort κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία “five stars hotels” για το έτος 2017.

Η απονομή του χρυσού βραβείου αποτελεί την αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλου του προσωπικού στο να εξασφαλίζει μια εξαίρετη εμπειρία διακοπών και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024