Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο TUI Global Hotel Award απέσπασε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa
Ξενοδοχεία

Το TUI Global Hotel Award απέσπασε το Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa

Τα περισσότερα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν βρίσκονται στην Ισπανία (19), την Τουρκία (19), την Ελλάδα (12) και ακολουθούν προορισμοί, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό και οι Μαλδίβες.

Τη σημαντική διάκριση TUI Global Hotel 100 απέσπασε το ξενοδοχείο Atrium Platinum Luxury Resort Hotel & Spa, ιδιοκτησίας των κ.κ. Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου.

Ο τουριστικός οργανισμός TUI βράβευσε το Atrium Platinum με το βραβείο TUI Global 100, για το 2020, διάκριση η οποία απονέμεται στα 100 καλύτερα ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της TUI μεταξύ χιλιάδων παγκοσμίως, τα οποία ξεχωρίζουν, παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες και εμπειρίες διακοπών.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία που διακρίθηκαν βρίσκονται στην Ισπανία (19), την Τουρκία (19), την Ελλάδα (12) και ακολουθούν προορισμοί, όπως η Βουλγαρία, το Μεξικό και οι Μαλδίβες.

Το βραβείο παρέλαβε ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Γεώργιος Ματσίγκος, διά αλληλογραφίας, λόγω των περιορισμών που ισχύουν. Ο κ. Ματσίγκος δήλωσε ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε όλο το προσωπικό που φροντίζει για τους επισκέπτες. Τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το ανθρώπινο δυναμικό του, το οποίο φροντίζει με συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, επιμόρφωση, επιβράβευση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. “Το νέο αυτό βραβείο, μας δίνει ώθηση ώστε να ξεκινήσουμε δυναμικά την φετινή δύσκολη σαιζόν, έχοντας ως στόχο πάντα την ποιότητα, την ασφάλεια, την προστασία του περιβάλλοντος και την υψηλή παροχή υπηρεσιών!”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024