Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑντίδραση των τουριστικών πρακτόρων για τον νέο λογότυπο της Airtours

Αντίδραση των τουριστικών πρακτόρων για τον νέο λογότυπο της Airtours

Σφοδρά αντιδρούν οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας στην πρόσφατη αλλαγή του λογοτύπου της Airtours σε MyTravel. Το νέο λογότυπο MyTravel προέρχεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Airtours που είναι […]

Σφοδρά αντιδρούν οι τουριστικοί πράκτορες της Μεγάλης Βρετανίας στην πρόσφατη αλλαγή του λογοτύπου της Airtours<.> σε<...> MyTravel. Το νέο λογότυπο MyTravel προέρχεται από την ηλεκτρονική διεύθυνση της Airtours που είναι www.ΜyΤravel.com και όπως ισχυρίζονται οι τουριστικοί πράκτορες που δεν ανήκουν στην εταιρία Airtours, το νέο λογότυπο παροτρύνει τους μελλοντικούς τουρίστες να κάνουν κράτηση από το Internet.

Το νέο λογότυπο θα εμφανίζεται σε όλες τις μπροσούρες της Airtours Holidays, της Panorama, της Cresta, και της Bridge and Tradewinds, και όπως επισημαίνουν πολλοί τουριστικοί πράκτορες θα κατεβάσουν αυτές τις μπροσούρες από τα ράφια τους αν μειωθούν οι πωλήσεις τους.

Σε σχόλια τους διάφοροι τουριστικοί πράκτορες αναφέρουν ότι παρόμοιο πρόβλημα υπήρχε και με τον Thomas Cook όπου οι μπροσούρες και τα καταστήματα πώλησης είχαν το ίδιο όνομα, με αποτέλεσμα το κοινό να μπερδεύεται και να μην ξέρει που πρέπει να απευθυνθεί, στο κατάστημα με την ταμπέλα Thomas Cook ή στον ανεξάρτητο τουριστικό πράκτορα, ο οποίος θα του δείξει την μπροσούρα του Thomas Cook;

Η αλλαγή, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Airtours στην Μεγάλη Βρετανία κ. Richard Carrick, δεν είναι μια απλή αλλαγή των χρωμάτων και του ονόματος, είναι μια αλλαγή νοοτροπίας και αντικατροπτίζει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην διανομή του τουριστικού προϊόντος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024