Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑπό τον Απρίλιο του 2023 ξεκινούν πτήσεις στην Ελλάδα Jet2.com και Jet2holidays
ΤOs

Από τον Απρίλιο του 2023 ξεκινούν πτήσεις στην Ελλάδα Jet2.com και Jet2holidays

Η εκτεταμένη καλοκαιρινή σεζόν στη Ρόδο τίθεται σε ισχύ από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου: Μπέρμιγχαμ (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 2 Απριλίου 2023) και Μάντσεστερ (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 3η Απριλίου 2023).

Η Jet2.com και η Jet2holidays φέρνουν έφεραν νωρίτερα την έναρξη της σεζόν του 2023 στη Ρόδο και τη Χαλκιδική, με πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από τις αρχές Απριλίου και προς τους δύο προορισμούς για πρώτη φορά.

Η αεροπορική εταιρεία αναψυχής και ταξιδιωτικός πράκτορας του Ην. Βασιλείου θα αρχίσει πτήσεις προς Ρόδο από τις 2 Απριλίου και τη Χαλκιδική από την 1η Απριλίου, ιδανικά για όσους θέλουν να αποδράσουν το ερχόμενο Πάσχα. Αυτό σημαίνει ότι η Jet2.com και η Jet2holidays θα δραστηριοποιηθούν νωρίτερα από ποτέ στους δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς το επόμενο έτος. Η κίνηση αυτή δίνει επίσης στους πελάτες και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμη περισσότερες επιλογές και ευελιξία.

Η χρονική αυτή επέκταση απευθύνεται στους πελάτες που θέλουν να ξεφύγουν νωρίτερα το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες επιπλέον θέσεις να πωληθούν για τη Ρόδο.

Η εκτεταμένη καλοκαιρινή σεζόν στη Ρόδο τίθεται σε ισχύ από δύο βάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου, με πτήσεις να ξεκινούν από τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Μπέρμιγχαμ (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 2 Απριλίου 2023) και
  • Μάντσεστερ (δύο εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 3η Απριλίου 2023).

Εκτός από τις πτήσεις που πραγματοποιούνται νωρίτερα στη σεζόν, θα υπάρχει και επιλογή από ξενοδοχεία, που είναι τώρα έτοιμα για κράτηση από τις αρχές Απριλίου και μετά, καθώς και όλο το καλοκαίρι.

Εκτός από τις δύο παραπάνω βάσεις, η Jet2.com και η Jet2holidays πραγματοποιούν πτήσεις και διακοπές στη Ρόδο καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023 από τα αεροδρόμια Belfast International, Bristol, East Midlands, Εδιμβούργο, Γλασκώβη, Leeds Bradford, Newcastle και London Stansted Airport.

Ακόμη, ενισχύουν το πρόγραμμά τους στη Χαλκιδική για το καλοκαίρι του 2023, με μια εκτεταμένη θερινή σεζόν, που παρέχει περισσότερες επιλογές για τους παραθεριστές και τους ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Οι πτήσεις και τα πακέτα διακοπών στη Χαλκιδική θα ξεκινούν πλέον από την 1η Απριλίου από τα αεροδρόμια Stansted του Μάντσεστερ και του Λονδίνου (πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο), με εβδομαδιαία δρομολόγια Παρασκευής από το Αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ από τις 7 Απριλίου. Εκτός από αυτές τις πρόσθετες πτήσεις, μια σειρά από ξενοδοχεία θα είναι επίσης διαθέσιμα για πελάτες που θέλουν να απολαύσουν ένα πακέτο διακοπών ή διακοπές στην πόλη (με προστασία ATOL).

Οι πελάτες των δύο εταιρειών μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια επιλογή πακέτων city break για τη Θεσσαλονίκη. Τα πακέτα Jet2CityBreaks περιλαμβάνουν πτήσεις με επιστροφή με το Jet2.com, επιτρεπόμενο όριο αποσκευών 22 κιλών και μια επιλογή ξενοδοχείων 2-5 αστέρων σε κεντρικές τοποθεσίες της πόλης.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays, δήλωσε: “Η Ρόδος και η Χαλκιδική είναι εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμοί και υπάρχει μεγάλη ζήτηση από πελάτες και ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να κάνουν κράτηση ή να ταξιδέψουν νωρίτερα την καλοκαιρινή περίοδο ή το Πάσχα. Ως κορυφαία αεροπορική εταιρεία και τουριστικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, ανταποκριθήκαμε σε αυτήν τη ζήτηση και επεκτείναμε τη σεζόν του 2023 στη Ρόδο και τη Χαλκιδική, παρέχοντας στους πελάτες τις επιλογές διακοπών που θέλουν. Η διαβεβαίωση που λαμβάνουν οι πελάτες από τις βραβευμένες πτήσεις μας και τα προστατευμένα με ATOL πακέτα διακοπών σημαίνει ότι είμαστε σίγουροι ότι αυτό το πρόγραμμα Απριλίου, σε αυτούς τους δύο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, θα γίνει περιζήτητο”.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που οι Jet2.com και Jet2holidays θα ξεκινήσουν τη θερινή σεζόν του 2023 από τον Απρίλιο στην ηλιόλουστη Χαλκιδική και την κοσμοπολίτικη Ρόδο. Τι υπέροχη επιλογή για τους ταξιδιώτες από το Μάντσεστερ, το Λονδίνο Stansted και το Μπέρμιγχαμ για να απολαύσουν τις ανοιξιάτικες διακοπές στην Ελλάδα! Αυτό μας φέρνει μόνο σε ένα δύσκολο δίλημμα πριν την κράτηση: Χαλκιδική ή Ρόδος; Και οι δύο προορισμοί είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά μοιράζονται τις ίδιες υψηλές αξίες φιλοξενίας, φιλικότητας και εξαιρετικής κουζίνας. Ο Απρίλιος είναι πράγματι ο ιδανικός μήνας για να γνωρίσετε την Ελλάδα με επιλεγμένες προσφορές των Jet2.com και Jet2holidays στη Ρόδο και τη Χαλκιδική”, είπε η κα Ελένη Σκαρβέλη, διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024