Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑποχωρεί από την DER Touristik ο επικεφαλής συμβολαίων με τα ξενοδοχεία
Μετακινήσεις στελεχών

Αποχωρεί από την DER Touristik ο επικεφαλής συμβολαίων με τα ξενοδοχεία

Ο Hans Müller, Επικεφαλής του Group Hotel Contracting στην DER Touristik, αποχωρεί από τον ταξιδιωτικό όμιλο γιατί θέλει να αντιμετωπίσει μια νέα πρόκληση στον κλάδο.

Ο Hans Müller επικεφαλής συμβολαίων με τα ξενοδοχεία της DER Touristik φεύγει από τον όμιλο κατόπιν δικής του επιθυμίας. Πρόσφατα είχε «ενδιαφέρουσες συζητήσεις» και θέλει να ενεργήσει δίκαια απέναντι στην DER Touristik, ανέφερε σε γερμανικό περιοδικό. Ωστόσο, δεν είχε ακόμη δεσμευτεί για κάποια νέα εταιρεία και «αξιολογεί επί του παρόντος τις επιλογές», ενώ δήλωσε ρητά ότι θα παραμείνει στην τουριστική βιομηχανία.

Από το 1988, ο 60χρονος Müller εργάστηκε για τη NUR Touristic και αργότερα την Thomas Cook σε μια μεγάλη ποικιλία ρόλων σε προορισμούς και αγορές ξενοδοχείων, καταλήγοντας ως Διευθυντής του Hotel Contracting για τον Όμιλο Thomas Cook. Ο Müller, που ζει στη Μαγιόρκα, είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Ισπανία και στους ισπανόφωνους προορισμούς, όπου υπήρξε το πρόσωπο του Thomas Cook μεταξύ των ξενοδόχων και των διαχειριστών προορισμών για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά την αφερεγγυότητα του Thomas Cook, πρώην δεύτερου μεγαλύτερου τουριστικού ομίλου στην Ευρώπη, ο Müller μετακόμισε στην DER Touristik πριν από τρία χρόνια για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του tour operator.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024