Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιαφήμιση στην τηλεόραση από την TUI για κρατήσεις τελευταίας στιγμής

Διαφήμιση στην τηλεόραση από την TUI για κρατήσεις τελευταίας στιγμής

Μόνο ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός TUI έχει προχωρήσει στην απόφαση να διαφημίζει στην τηλεόραση τα πακέτα του με τις προσφορές της τελευταίας στιγμής. Μάλιστα, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο […]

Μόνο ο γερμανικός τουριστικός οργανισμός TUI<.> έχει προχωρήσει στην απόφαση να διαφημίζει στην τηλεόραση τα πακέτα του με τις προσφορές της τελευταίας στιγμής. Μάλιστα, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο το σλόγκαν προτείνει στους Γερμανούς τουρίστες το εξής: «Αν δεν κάνετε κράτηση τώρα θα μείνετε εδώ».
Η διαφήμιση αυτή θα υπάρχει σε όλα τα μεγάλα κανάλια της Γερμανίας και αναφέρει ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Η διαφημιστική αυτή καμπάνια γίνεται διότι σύμφωνα με έρευνες, η TUI έχει βρει ότι το 32% των αεροπορικών πακέτων που είχαν προγραμματιστεί για φέτος δεν έχουν ακόμα πουληθεί, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής marketing της TUI κ. Karl J. Trippler. Συγκεκριμένα, οι έρευνες της εταιρίας δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα στην αγορά αδιάθετα 16 εκατ. πακέτα από τα οποία τα 5,1 εκατ. είναι η προοπτική-στόχος για την TUI.
Η αγορά των πωλήσεων της τελευταίας στιγμής είναι πολύ σπουδαία για την TUI και βρίσκεται μέσα στους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022