Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιεθνής τιμητική διάκριση στην Interdynamic από τον PATA

Διεθνής τιμητική διάκριση στην Interdynamic από τον PATA

Διεθνής τιμητική βράβευση απενεμήθη στην Interdynamic A.E από τον διεθνούς κύρους οργανισμό Pacific Asia Travel Association (PATA). Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 52ης ετήσιας διεθνής συνάντησης του PATA στο Μπαλί Ινδονησίας […]

Διεθνής τιμητική βράβευση απενεμήθη στην Interdynamic A.E από τον διεθνούς κύρους οργανισμό Pacific Asia Travel Association (PATA)<...>. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 52ης ετήσιας διεθνής συνάντησης του PATA στο Μπαλί Ινδονησίας με θέμα: «Κουλτούρα και Τουρισμός» η Interdynamic τιμήθηκε με τα βραβεία:

  • 2003 Χρυσό Βραβείο «Προώθηση της Ελλάδας ως Εξέχων Προορισμός»
  • 2003 Χρυσό Βραβείο «Τιμητική Μνεία Ταξιδιωτικών Εντύπων»

για το συνολικό έργο των πολυτελών ταξιδιωτικών εντύπων:

  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία της Κρήτης.
  • Τα έξι πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Ελούντας.
  • Συνεδριακός τουρισμός.
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία των Ελληνικών Νησιών.
  • Επιλεγμένα ξενοδοχεία της Ελληνικής Ηπειρωτικής Ενδοχώρας.
  • Τα βραβεία απένειμε στον γενικό διευθυντή της Interdynamic Σοφίου, ο πρόεδρος του PΑΤΑ Peter De Jung.
    «Είναι μεγάλη τιμή για την χώρα μου και τον οργανισμό Interdynamic η προσφορά των βραβείων από τον PATA. Η αγάπη των συνεργατών της Interdynamic για την Ελλάδα και το υψηλό στάνταρ των υπηρεσιών που παρέχουμε απορρέουν από το εγχείρημα «Προώθηση της Ελλάδας ως Εξέχων Προορισμός» με τα πολυτελή έντυπα. Σας ευχαριστώ για την τιμή» δήλωσε ο κ. Σοφίου.

    Αμέσως μετά ο κ. Σοφίου δέχτηκε συγχαρητήρια από Εξοχότητες της χώρας όπως η κα. Megawati Soekarnoputri, πρόεδρος της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, τον κ. Gede Ardika υπουργό Τουρισμού της Ινδονησίας, τον Κυβερνήτη του Μπαλί Dewa Beratha και τον κυβερνήτη της Jeju Κορέας Woo Keun Min.

    Στα πλαίσια της συνομιλίας τους ο κ. Σοφίου προσκλήθηκε στην 53η ετήσια συνάντηση του PATA, που θα πραγματοποιηθεί στην Jeju Κορέας τον Απρίλιο του 2004, ως επίτιμο μέλος.

    Ο κ. Σοφίου αναφέρθηκε στις δυνατότητες και τεχνικές προώθησης της Ελλάδας μέσω της Interdynamic Α.Ε. καθώς και στην ευθύνη που φέρει για τον σχεδιασμό και έκδοση των πολυτελών εντύπων.

    Με την ιδιότητά του Tour Operator και Διοργανωτή Συνεδρίων στόχος είναι η διεθνής προώθηση της Ελλάδας και η αναβάθμιση του εισερχόμενου τουρισμού, απευθυνόμενοι σε άτομα υψηλού εισοδηματικού και πνευματικού επιπέδου.

    Η βράβευση αποτελεί σημαντικό γεγονός για την Interdynamic καθώς αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία των μελλοντικών στόχων της εταιρίας και αναγνωρίστηκε διεθνώς η ποιότητα των υπηρεσιών της.

    ΦΩΤΟ: Ο πρόεδρος του PΑΤΑ Peter De Jung απονέμει τα βραβεία στον γενικό διευθυντή της Interdynamic κ. Σοφίου.

    Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

    Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
    Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

    Ετικέτες
    29/03/2024
    28/03/2024
    27/03/2024
    26/03/2024
    22/03/2024
    21/03/2024