Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕισαγωγή της Ισπανίας στην μπροσούρα του Libra

Εισαγωγή της Ισπανίας στην μπροσούρα του Libra

Επέκταση στους προορισμούς του έκανε ο ειδικευμένος σε Ελλάδα και Κύπρο tour operator, Libra Holidays, βάζοντας στη μπροσούρα του για πρώτη φορά, προγράμματα για την Ισπανία και ειδικότερα για την […]

Επέκταση στους προορισμούς του έκανε ο ειδικευμένος σε Ελλάδα και Κύπρο tour operator, Libra Holidays<.>, βάζοντας στη μπροσούρα του<...> για πρώτη φορά, προγράμματα για την Ισπανία και ειδικότερα για την Costa del Sol και τις Βαλεαρίδες.

Ο διευθυντής πωλήσεων και marketing του Libra Holidays, κ. Kim Wonnacot δήλωσε ότι "η Ελλάδα και η Κύπρος είναι πάρα πολύ δημοφιλείς προορισμοί, όμως στην προσπάθεια να απλώσουμε τα φτερά μας και σε άλλους προορισμούς, εισάγουμε την Ισπανία στην μπροσούρα μας γιατί η Ισπανία είναι ένας ευρύς προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες."

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία θέρετρα στην Costa del Sol – Fuengirola, Benalmadena και Torremolinos – όπως επίσης και καταλύματα στην Minorca και την Majorca. Οι προσφορές που γίνονται συμπεριλαμβάνουν εκπτώσεις 20 λιρών και άνω στις εφτά διανυκτερεύσεις και συγκεκριμένα, στις κρατήσεις που θα γίνουν πριν τις 28 Φεβρουαρίου, οι δύο εβδομάδες διακοπών θα προσφέρονται στην τιμή της μίας. Επίσης, θα γίνουν εκπτώσεις 5% σε επιλεγμένους προορισμούς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024