Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕλλάδα και Κύπρος στα ‘All Inclusive’ προγράμματα των Βρετανών

Ελλάδα και Κύπρος στα ‘All Inclusive’ προγράμματα των Βρετανών

Στις μπροσούρες των μεγαλύτερων Βρετανών tour operators έχουν συμπεριληφθεί η Ελλάδα και η Κύπρος, οι οποίες διεκδικούν με αξιώσεις υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών. Εκτός από τους δημοφιλείς […]

Στις μπροσούρες των μεγαλύτερων Βρετανών tour operators έχουν συμπεριληφθεί η Ελλάδα και η Κύπρος, οι οποίες διεκδικούν με αξιώσεις υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών.
Εκτός από τους δημοφιλείς μακρινούς προορισμούς γι αυτό το είδος διακοπών, όπως η Καραϊβική, ο Ινδικός Ωκεανός, η Αφρική και η Άπω Ανατολή οι Βρετανοί έχουν αρχίσει να αναζητούν και πιο κοντινούς προορισμούς.
Οι Thomson, Airtours, Cosmos, First Choice και Sunworld είναι μερικοί από αυτούς που έχουν προσθέσει την Ελλάδα και την Κύπρο στα προγράμματα τους. Συγκεκριμένα, ο Sunworld πρόσθεσε ως νέο 'All Inclusive' προορισμό την Λέσβο πριν την τέταρτη έκδοση της μπροσούρας του για να αυξήσει τις επιλογές που προσέφερε για Ελλάδα. Το ίδιο έκαναν και άλλοι T.Os λόγω της υποτίμησης της δραχμής που που έκανε τις διακοπές στην Ελλάδα πιο φθηνές. Έτσι, μία εβδομάδα στο τεσσάρων αστέρων Aeolian Village στη Λέσβο με τον Sunworld ξεκινάει από 399 λίρες για τους ενήλικους και 99 λίρες για το πρώτο, ενώ σε κατάλυμα τριών αστέρων ξεκινάει από 349 λίρες.
Η Κύπρος με τον Cosmos για μία εβδομάδα σε κατάλυμα τριών αστέρων κοστίζει 509 λίρες και για παιδιά από 239 λίρες.
Ο ανταγωνισμός έχει ωθήσει τα γνωστά Club Med να εντάξουν στη δύναμη τους και τα 12 φθηνότερα Aquarius που είχαν στη Γαλλία, Ελλάδα, Μαρόκο, Ισπανία, Τυνησία, και Τουρκία.
Οι τιμές<.> στα Club Med ξεκινάνε από 301 λίρες για μία εβδομάδα μαζί με το κόστος της αερομεταφοράς για το συγκρότημα Ipsos της Κέρκυρας με τις αχυρένιες καλύβες που απευθύνεται μόνο σε ενήλικους. Για οικογένειες μία εβδομάδα στο Club Med της Καλαμάτας κοστίζει 361 λίρες.
Τέλος, η εταιρία Cunard Line προσφέρει επταήμερη κρουαζιέρα 'All Inclusive' από τη Σαρδηνία στην Αθήνα με ενδιάμεσους σταθμούς στα λιμάνια των Sorento, Lipari, Κέρκυρας και Ιθάκης, με το πλοίο Sea Goddess σε τιμή που ξεκινάει από 4.260 λίρες χωρίς το κόστος της πτήσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024