Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕπίπληξη σε ξενοδοχείο στην Κύπρο γιατί υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με πράκτορα

Επίπληξη σε ξενοδοχείο στην Κύπρο γιατί υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με πράκτορα

Η Ένωση των Ελληνοκύπριων Τουριστικών Πρακτόρων στην Αγγλία, AGTA, σταμάτησε την συνεργασία της και επέπληξε το ξενοδοχείο St. George στην Πάφο της Κύπρου μετά την υπογραφή, από μέρους του ξενοδοχείου, […]

Η Ένωση των Ελληνοκύπριων Τουριστικών Πρακτόρων στην Αγγλία, AGTA<.>, σταμάτησε την συνεργασία της και επέπληξε το ξενοδοχείο<...> St. George στην Πάφο της Κύπρου μετά την υπογραφή, από μέρους του ξενοδοχείου, αποκλειστικού συμβολαίου συνεργασίας με τον Tour Operator Thomson Holidays.

Η AGTA ανακοίνωσε ότι στόχος της ήταν να λάβει μέτρα εναντίων μιας 'επικίνδυνης τάσης που θέτει σε κίνδυνο την παρουσία πολλών τουριστικών πρακτόρων και κατά συνέπεια διαφορετικών πελατών σε ένα προορισμό'. Η αποκλειστική συμφωνία που υπέγραψε το ξενοδοχείο δημιουργεί προβλήματα στα μέλη-τουριστικά γραφεία της Ένωσης.

Ο Tour Operator Thomson Holidays είναι ένας από τους πολλούς τουριστικούς οργανισμούς που απαιτούν αποκλειστικότητα από τα ξενοδοχεία, με στόχο να επιβάλουν τα δικά τους πρότυπα ποιότητας, και να έχουν με σιγουριά αρκετά μεγάλο αριθμό δωματίων. Το ξενοδοχείο St. George στην μπροσούρα του Thomson για το 2001 είχε πέντε 'Τ' και εμφανίζεται στην μπροσούρα του 2002 στο πρόγραμμα Platinum.

Η AGTA ανακοίνωσε ότι σταματά την πενταετή της συνεργασία με το ξενοδοχείο με στόχο να δώσει ένα επιπλέον μήνυμα και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία του νησιού. Ο διευθυντής του Thomson κ. Richard Nealon ανακοίνωσε ότι το επιχείρημα ότι απειλείται η ποικιλία των πελατών και κατά συνέπεια και του τουρισμού στο νησί είναι γελοία. Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχουμε λιγότερο από 50% ενώ χρησιμοποιείται από πολλούς άλλους διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς. Ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου St. George κ. Κώστας Ζερβός ανακοίνωσε ότι η AGTA πριν την ακύρωση της συνεργασίας της μαζί μας θα έπρεπε να μας έχει ενημερώσει, και να επιβεβαιώσει ότι όντως έχουμε αρνηθεί κρατήσεις σε μέλη της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024