Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΓενικές ανακατατάξεις στον Kosmar

Γενικές ανακατατάξεις στον Kosmar

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν πριν τη λήξη του 1999 στον μεγαλύτερο εξειδικευμένο για Ελλάδα tour operator της Βρετανίας, Kosmar. Είναι ήδη γνωστές οι κινήσεις του ομίλου της Airtours που […]

Μεγάλες ανακατατάξεις αναμένονται να πραγματοποιηθούν πριν τη λήξη του 1999 στον μεγαλύτερο εξειδικευμένο για Ελλάδα tour operator της Βρετανίας, Kosmar<.><...>.
Είναι ήδη γνωστές οι κινήσεις του ομίλου της Airtours που προσέγγισε πρόσφατα τον ιδρυτή του Kosmar, Κώστα(Kos) Μάρκου(mar) προσφέροντας του αστρονομικό ποσό προκειμένου να αγοράσει την εταιρία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TDN ο κ. Μάρκου δεν ενδίδει και ετοιμάζει επιθετική απάντηση στους Βρετανούς. Ήδη βρίσκεται σε συνομιλίες με ελληνική αεροπορική εταιρία με σκοπό την συνεργασία σε επίπεδο συμμετοχής στο κεφάλαιο.
Αν πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνεργασία, θα σημαίνει απεξάρτηση του Kosmar από τις αεροπορικές εταιρίες των βρετανών tour operator, έχοντας πλέον την ευχέρεια να αυξήσει ακόμα περισσότερο το μερίδιο του στην βρετανική αγορά αυξάνοντας παράλληλα τις θέσεις του στα αεροπλάνα της εταιρίας που θα συνεργαστεί.
Να επισημάνουμε ότι ο Kosmar, σύμφωνα με την έρευνα της ACNielsen, είχε το ίδιο μερίδιο με τον Airtours κατά την τουριστική περίοδο του 1999 πίσω από τον Thomas Cook, τον First Choice και τον Thomson. Βρίσκεται έτσι, με 200.000 περίπου τουρίστες που στέλνει στην Ελλάδα, στην πρώτη θέση των εξειδικευμένων για Ελλάδα έχοντας αρκετά πίσω του τον δεύτερο Manos, και στη συνέχεια τους Odyssey/Olympic και Libra/Priceright.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024