Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ Λέσβος και η Θάσος στην μπροσούρα του Cosmos για το 2001

Η Λέσβος και η Θάσος στην μπροσούρα του Cosmos για το 2001

Δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί εμφανίζονται για πρώτη φορά στην μπροσούρα του βρετανού tour operator Cosmos. Πρόκειται για την Λέσβο και την Θάσο, ενώ στην μπροσούρα υπάρχουν διάφοροι προορισμοί για την […]

Δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί εμφανίζονται για πρώτη φορά στην μπροσούρα του βρετανού tour operator Cosmos<.><...>. Πρόκειται για την Λέσβο και την Θάσο, ενώ στην μπροσούρα υπάρχουν διάφοροι προορισμοί για την Κύπρο, την Ελλάδα, και την Τουρκία. Επίσης, η φετινή μπροσούρα παρουσιάζει πολλά νέα ξενοδοχεία, όπως και το ξενοδοχείο Xenos Beach το οποίο μόλις κτίστηκε από την εταιρία Cosmos Holidays στη Ζάκυνθο και θα φιλοξενεί οικογένειες παρέχονται δυνατότητα στους ενοίκους να παρασκευάζουν τα γεύματα τους στις κουζίνες των διαμερισμάτων του.

Η καινοτομία που παρουσιάζει ο Cosmos Holidays για το 2001 είναι το 'Greek Island Wandering' που μέσα σε 14 μέρες προσφέρει στους τουρίστες ξενάγηση σε 4 νησιά. Υπάρχουν 12 διαφορετικές διαδρομές ώστε ο κάθε τουρίστας να μπορεί να κάνει πολλούς συνδυασμούς νησιών και διαδρομών.

Για πρώτη φορά ο Cosmos Holidays παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους νεόνυμφους με εναλλακτικές λύσεις την Ρόδο, την Κρήτη, και την Κύπρο. Η πρόταση του tour operator είναι ότι κάτω από τον καταγάλανο ουρανό της Μεσογείου ο έρωτας γίνεται πιο ισχυρός.

Στην μπροσούρα επίσης, εμφανίζεται ένας νέος τουρκικός προορισμός το Yalikavak. Για την Τουρκία αλλά και για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας προτείνεται το Scuba Diving, για το οποίο μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν προκράτηση από την Αγγλία. Στην Τουρκία, ο Cosmos Holidays συνεργάζεται με το 'European Diving Center' στο Μαρμαρά, το οποίο ανήκει σε βρετανική εταιρία και λειτουργεί για περισσότερο από 10 χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024