Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚινδυνεύει ο τουρισμός στην Άγια Νάπα

Κινδυνεύει ο τουρισμός στην Άγια Νάπα

Ο Argo Holίdays, εξειδικευμένος Άγγλος Tour Operator για Ελλάδα και Κύπρο, πιέζει τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) και τους ανταγωνιστές του να βάλουν όρια στην ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών […]

Ο Argo Holίdays<.>, εξειδικευμένος Άγγλος Tour Operator για Ελλάδα και Κύπρο, πιέζει τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ)<...> και τους ανταγωνιστές του να βάλουν όρια στην ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των Βρετανών τουριστών στην Αγία Νάπα<.>.

Ο προορισμός αυτός προσφέρεται καθαρά για οικογένειες και η αποστολή μεγάλου αριθμού νεαρών τουριστών με σκοπό την έντονη νυχτερινή ζωή με πολύ ποτό, έχει ως αποτέλεσμα την αλλοτρίωση της παράδοσης της Αγίας Νάπας.

Ο Argo<.> στη συνάντηση που πρότεινε με τον ΚΟΤ, θα προτείνει τρόπους που θα αποτρέπουν τους νέους να κάνουν χρήση των τουριστικών υπηρεσιών με πρωταρχικό τους σκοπό τη μέθη και το υπερβολικό σεξ.

'Κανείς δεν είπε πως δεν πρέπει ο κόσμος να περνάει καλά, μα πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, και στην Αγία Νάπα σχεδόν έχουν ξεπεραστεί. Eίναι άμεση ανάγκη αυτό να σταματήσει, αλλιώς όλοι θα υποφέρουμε' δήλωσε η διευθύνων σύμβουλος Mathilde Robert.

Μια αντιπρόσωπος του Αrgo από την Κύπρο έγραψε στο κεντρικό γραφείο του Λονδίνου πως η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και πως την ανησυχεί η υπάρχουσα αρνητική φύση των πελατών. Επίσης, κατηγόρησε τον ΚΟΤ για στρουθοκαμηλισμό.

Ο εμπορικός διευθυντής του Argo είπε πως η ζημιά στην αγορά θα είναι ακόμη μεγαλύτερη το επόμενο καλοκαίρι και γι' αυτό πρέπει οπωσδήποτε να επιληφθούν του θέματος. Διότι αν και η Αγία Νάπα είναι πολύ δημοφιλής, είναι θέμα χρόνου να στιγματιστεί. Κι αν αυτό συμβεί, τότε θα χαθούν όλα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024