Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΚλείνει κεντρικά της γραφεία στο Bristol η First Choice

Κλείνει κεντρικά της γραφεία στο Bristol η First Choice

Η βρετανική εταιρία First Choice ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κλείσει τα κεντρικά της γραφεία Bakers Dolphin HQ στο Bristol με αποτέλεσμα να απολυθούν άλλα 60 άτομα. Το κλείσιμο των γραφείων […]

Η βρετανική εταιρία First Choice<.> ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κλείσει τα κεντρικά της γραφεία<...> Bakers Dolphin HQ στο Bristol με αποτέλεσμα να απολυθούν άλλα 60 άτομα. Το κλείσιμο των γραφείων αποφασίστηκε μετά από την πτώση στον κύκλο εργασιών της εταιρία από τα τρομοκρατικά γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου με στόχο να μειωθούν τα κόστη και να αποφευχθούν οι επικαλύψεις, όπως αναφέρει ένα εσωτερικό σημείωμα της εταιρίας.

Ακόμα άλλες 18 θέσεις εργασίας θα μειωθούν από το κλείσιμο γραφείων λιανικών πωλήσεων που ανήκουν στην First Choice. Όπως ανακοινώθηκε η εταιρία μειώνει και τις ώρες εργασίας πολλών υπαλλήλων της σε όλο το δίκτυο της για τους επόμενους δύο μήνες.

Σύμφωνα με το προσωπικό των γραφείων στο Bristol, το κλείσιμο των γραφείων τους αντιπροσωπεύει μόνο το 15% του συνολικού αριθμού της μείωσης του προσωπικού που επιθυμεί η διοίκηση της εταιρίας, που είναι ίσο με 500 θέσεις εργασίας. Επίσης, τα χρήματα που θα αποφέρει το κλείσιμο των γραφείων είναι περίπου 2,5 εκατ. λίρες Αγγλίας, ενώ η διοίκηση έχει ανακοινώσει ότι χρειάζεται μειώσεις τουλάχιστον 9 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024