Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα συνεργασία TUI Hellas στον κλάδο της κρουαζιέρας

Νέα συνεργασία TUI Hellas στον κλάδο της κρουαζιέρας

Η TUI Hellas και η ιταλική εταιρία κρουαζιέρας Costa Cruises, με έδρα τη Γένοβα και με εμπειρία 60 χρόνων στον τομέα της κρουαζιέρας, ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες τη συνεργασία τους. […]

Η TUI Hellas και η ιταλική εταιρία κρουαζιέρας Costa Cruises, με έδρα τη Γένοβα και με εμπειρία 60 χρόνων στον τομέα της κρουαζιέρας, ανακοίνωσαν πριν λίγες μέρες τη συνεργασία τους. Μετά την επιλογή<...>της TUI Hellas από την Costa ως επιλεγμένο αντιπρόσωπο πωλήσεων στην Ελλάδα, οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον ν’ ανακαλύψουν τη μοναδική εμπειρία «Cruising Italian Style», επιλέγοντας ανάμεσα στα ποικίλα δρομολόγια που περιλαμβάνουν προορισμούς όπως: Μεσόγειο, Βόρεια Ευρώπη, Ντουμπάι και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, `Απω Ανατολή, Μαυρίκιο, Σεϋχέλλες και Ινδικό Ωκεανό, Καραϊβική, Βραζιλία, Αργεντινή και Νότια Αμερική καθώς και πολλές υπερατλαντικές κρουαζιέρες. Η ιταλική γοητεία και φινέτσα της Costa συγκαταλέγεται ανάμεσα στα διαφορετικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των εταιριών-μελών της συμμαχίας World’s Leading Cruise Lines.

Οι κρουαζιέρες της Costa αποτελούν για πολλούς ιδανικές διακοπές. Πιο συγκεκριμένα, συμπεριλαμβάνουν καθημερινή διασκέδαση με μουσική κι άλλες εκδηλώσεις την ημέρα, αλλά και φαντασμαγορικά θεάματα-υπερπαραγωγές το βράδυ, πλήρη διατροφή με φίνες ιταλικές γεύσεις αλλά και ειδικά μενού για χορτοφάγους, προγράμματα διασκέδασης για παιδιά και εφήβους από 3 έως 18 χρονών με συνεχή επίβλεψη από εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και προγράμματα φυσικής εξάσκησης με υπαίθρια μονοπάτια για τρέξιμο στο πλοίο. Η διαμονή σε μία από τις σουίτες αποτελεί μοναδική εμπειρία, καθώς παρέχει πολλαπλά προνόμια όπως μπάτλερ, τζακούζι αλλά και πρόσκληση για ιδιωτικό κοκτέιλ πάρτι με τον καπετάνιο.

Η συνεργασία με την Costa Cruises έρχεται να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την ποικιλία των ταξιδιωτικών προϊόντων που προσφέρει η TUI στην ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα ταξίδια γάμου, τη Disneyland Resort Paris και τα μεμονωμένα ταξίδια στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024