Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέες μπροσούρες από τον κυπριακό ταξιδιωτικό οργανισμό Zeus Travel

Νέες μπροσούρες από τον κυπριακό ταξιδιωτικό οργανισμό Zeus Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Ζeus Travel παρουσίασε τους νέους του καταλόγους διακοπών 2000 κατά τη διάρκεια της έκθεσης ‘Ταξίδι 2000’ στην Κύπρο, όπου συμμετείχε με δικό του περίπτερο για 3η συνεχή […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Ζeus Travel<.> παρουσίασε τους νέους του καταλόγους διακοπών 2000 κατά τη διάρκεια της έκθεσης 'Ταξίδι 2000' στην Κύπρο, όπου<...> συμμετείχε με δικό του περίπτερο για 3η συνεχή χρόνια. Οι φετινοί κατάλογοι του συγκροτήματος 'Ελλάδα-Απλά και Ωραία 2000' και 'Καραϊβική-Πιπεράτες Διακοπές 2000' δίνουν πολλές πληροφορίες για τα προτεινόμενα ξενοδοχεία και τους προορισμούς.
Στη μπροσούρα της Ελλάδας υπάρχουν οι περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής, της Κέρκυρας, της Σκιάθου, της Λέσβου, της Κεφαλονιάς, της Αθήνας, της Μυκόνου, της Κω, της Ρόδου, της Σαντορίνης, της Ζακύνθου, της Καλαμάτας, και της Κρήτης. Ο Ζeus Travel προσφέρει διακοπές δωρεάν στο ένα από τα δύο παιδιά που ταξιδεύουν μαζί με τους γονείς τους. Για πάνω από 10 άτομα προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στο αεροδρόμιο. Οι πτήσεις από Κρήτη, Ρόδο, και Κέρκυρα γίνονται καθημερινά.
Η μπροσούρα της Καραϊβικής προσφέρει ξενοδοχεία all inclusive στην Τζαμάικα, την Κούβα, και την Δομινικανική Δημοκρατία.
Το Ζeus Travel προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες του να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από όποιο μέρος και αν βρίσκονται εντελώς δωρεάν χρησιμοποιώντας ειδική τηλεφωνική γραμμή χωρίς χρέωση ή το e-mail.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024