Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέo γραφείο του ομίλου Αμφιτρύων στο Πεκίνο

Νέo γραφείο του ομίλου Αμφιτρύων στο Πεκίνο

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης στο εξωτερικό, ολοκλήρωσε πρόσφατα μία νέα επένδυση, ιδρύοντας νέο γραφείο στο Πεκίνο. Μια πόλη αλλά και μια γεωγραφική περιοχή γενικότερα […]

Ο Τουριστικός Οργανισμός Αμφιτρύων, στο πλαίσιο της στρατηγικής του ανάπτυξης στο εξωτερικό, ολοκλήρωσε πρόσφατα<...> μία νέα επένδυση, ιδρύοντας νέο γραφείο στο Πεκίνο. Μια πόλη αλλά και μια γεωγραφική περιοχή γενικότερα που τα επόμενα χρόνια θα κληθεί να παίξει έναν ηγετικό ρόλο και όσον αφοράν στην “εξαγωγή” τουρισμού αλλά και ως βασικός προορισμός ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο. Στελεχωμένο με ντόπιο προσωπικό, το γραφείο Amphtrion Holidays S.A στην Κίνα, φιλοδοξεί να προφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα κυρίως του εισερχόμενου τουρισμού, αλλά και να δημιουργήσει από τώρα την υποδομή και την οργάνωση με στόχο του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Αμφιτρύων, κ. Νίκος Γκαζελίδης, δήλωσε σχετικά με τη νέα επένδυση “Για άλλη μια φορά ο Αμφιτρύωνας τολμά και πρωτοπορεί. Από τη μια μεριά ο επικείμενος χαρακτηρισμός της Ελλάδας ως εξουσιοδοτημένος τουριστικός προορισμός για τους Κινέζους ταξιδιώτες και από την άλλη το Πεκίνο 2008 είναι προκλήσεις που οφείλουμε να ανταποκριθούμε με επαγγελματικό σχεδιασμό.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024