Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέος γενικός διευθυντής για το Thomson Travel Group

Νέος γενικός διευθυντής για το Thomson Travel Group

Την Πέμπτη στις 4 Νοεμβρίου αποφασίστηκε ποιος θα είναι ο καινούργιος γενικός διευθυντής του τουριστικού συγκροτήματος Thomson Travel Group. Ο νέος γενικός διευθυντής είναι ο κ. Charles Gurassa ο πρώην […]

Την Πέμπτη στις 4 Νοεμβρίου αποφασίστηκε ποιος θα είναι ο καινούργιος γενικός διευθυντής του τουριστικού συγκροτήματος Thomson Travel Group<...>.
Ο νέος γενικός διευθυντής είναι ο κ. Charles Gurassa ο πρώην διευθυντής επιβατών και εμπορευμάτων της British Airways. Ο κ. Gurassa μέχρι πριν λίγο καιρό φαινόταν να διεκδικεί την γενική διεύθυνση της British Airways πράγμα όμως που δεν έγινε πραγματικότητα στον τελευταίο ανασχηματισμό της δομής της διοίκησης. Ο κ. Gurassa θα ξεκινήσει να εργάζεται στην Thomson Travel Group τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Ο κ. Gurassa θα αντικαταστήσει τον κ. Paul Brett ο οποίος αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας λόγω διαφορετικής άποψης για την στρατηγική και τα κέρδη της εταιρίας.
Ο κ. Roger Burnell ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα γενικού διευθυντής της εταιρίας για το ενδιάμεσο χρονικό διάστημα και ήταν ο επικρατέστερος εσωτερικός υποψήφιος για την παραπάνω θέση, εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει από την εταιρία, αλλά θα παραμείνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.
Η μετοχές της Thomson Travel Group έκλεισαν την Παρασκευή με άνοδο μιας πέννας φθάνοντας τις 93p από 170p που ήταν τον περασμένο Μάιο. Αυτή η μεγάλη πτώση την χρονιά αυτή οφείλεται στην κακή πορεία της εταιρίας και στα χαμηλά της κέρδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024