Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Libra Holidays σταματά την Priceright

Ο Libra Holidays σταματά την Priceright

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός της Μεγάλης Βρετανίας Libra Holidays που εξειδικεύεται στα πακέτα χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το όνομα Priceright το οποίο εμφανίζεται πάνω στην μπροσούρα της […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός της Μεγάλης Βρετανίας Libra<.> Holidays που εξειδικεύεται στα πακέτα χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει<...> να κυκλοφορεί το όνομα Priceright το οποίο εμφανίζεται πάνω στην μπροσούρα της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, και της Αιγύπτου.

Ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρίας κ. Paul Riches επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει η προώθηση της ονομασίας Priceright παρόλο που κυκλοφορούσε εδώ και 30 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται πάνω στις μπροσούρες του καλοκαιριού του 2003.

"Ίσως να ξανακυκλοφορήσουμε κάποια ξεχωριστή ονομασία για τα πακέτα χαμηλού κόστους. Αν το ξανακάνουμε, η εφαρμογή της όλης ιδέας θα γίνει διαφορετικά.", δήλωσε ο κ. Riches. Επίσης, ανακοίνωσε ότι το λογότυπο της Libra Holidays θα ξανασχεδιαστεί ώστε να είναι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκάθαρο. "Το νέο του στυλ θα βασίζεται σε τετραχρωμία και θα θυμίζει τις χώρες στις οποίες εξειδικευόμαστε.", συμπλήρωσε.

Το εσωτερικό της μπροσούρας θα απλοποιηθεί, οι όροι κράτησης θα εμφανίζονται πλέον στο πίσω μέρος, ενώ θα δοθεί έμφαση στην εύκολη ανάγνωση της. Τέλος, ο κ. Riches αναφέρθηκε στο θέμα της πρώιμης κυκλοφορίας των μπροσούρων, δηλώνοντας ότι αυτή η τακτική έχει επιπτώσεις στις πωλήσεις. Η καθυστέρηση της κυκλοφορίας της χειμερινής μπροσούρας για το 2002-2003 έχει θετικό αποτέλεσμα στις καλοκαιρινές κρατήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους τουριστικούς πράκτορες να πουλήσουν τις πιο κοντινές περιόδους. Αυτή τη χρονιά οι κρατήσεις για την Μεσόγειο είναι λιγότερες κατά 12% και με δεδομένο το οικονομικό κλίμα οι tour operators πρέπει να βρουν τρόπους να μειώσουν τα κόστη τους. Μια καλή σκέψη είναι να μην εκδώσουν πολύ νωρίς τις μπροσούρες σου ώστε να βελτιώσουν τα περιθώρια κέρδους τους. Άλλωστε πρέπει να λάβουμε υπόψη πως θα αντιδράσουν στην θέα μιας μπροσούρας για το 2003, αυτοί που δεν έχουν ακόμα κλείσει τις διακοπές τους για το καλοκαίρι του 2002;

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024