Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Libra Holidays συνδυάζει την Ισπανία με την Κύπρο

Ο Libra Holidays συνδυάζει την Ισπανία με την Κύπρο

Ο τουριστικός πράκτορας της Μεγάλης Βρετανίας Libra Holidays, που εξειδικεύεται στην Κύπρο, παρουσιάζει τα προγράμματα του για τον ερχόμενο χειμώνα, για πρώτη φορά, σε μια μπροσούρα που συνδυάζει την Ισπανία […]

Ο τουριστικός πράκτορας της Μεγάλης Βρετανίας Libra<.> Holidays, που εξειδικεύεται στην Κύπρο, παρουσιάζει τα προγράμματα<...> του για τον ερχόμενο χειμώνα, για πρώτη φορά, σε μια μπροσούρα που συνδυάζει την Ισπανία και την Κύπρο.

Ο διευθυντής πωλήσεων και marketing του Libra Holidays, κ. Paul Riches, εξήγησε ότι το παραπάνω σκεπτικό βασίζεται στην ανάγκη για οικονομίες κλίμακας, και αναμένεται να αυξήσει τις πωλήσεις της εταιρίας αφού για πρώτη φορά προσφέρει χειμερινά προγράμματα και στην Ισπανία. Ο Libra Holidays έχει επίσης κυκλοφορήσει χειμερινά προγράμματα για την Αίγυπτο, των οποίων όμως οι πωλήσεις έχουν παρουσιάσει μεγάλη πτώση.

Λόγω της κρίσης που περνά ο τουρισμός, ο Libra Holidays έχει μειώσει την δυναμικότητα του για τον χειμώνα 2001-20002 για την Κύπρο κατά 20%, αλλά ευελπιστεί ότι θα ανακάμψει τον επόμενο χειμώνα. Ο κ. Riches παραδέχθηκε ότι η αρχική σκέψη της εταιρίας ήταν να εκδώσει μία και μοναδική μπροσούρα και για τους τρεις χειμερινούς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024