Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ Thomas Cook σκοπεύει να επενδύσει στην Ισπανία

Ο Thomas Cook σκοπεύει να επενδύσει στην Ισπανία

Ο Thomas Cook ανακοίνωσε στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων στην Ισπανία ότι σκοπεύει να κάνει μεγάλες επενδύσεις στη χώρα. Η εταιρία κάλεσε σε συνάντηση στην Πάλμα της Ισπανίας […]

Ο Thomas Cook ανακοίνωσε στους ξενοδόχους και τους ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων στην Ισπανία ότι σκοπεύει να κάνει μεγάλες επενδύσεις στη χώρα.
Η εταιρία κάλεσε σε συνάντηση στην Πάλμα της Ισπανίας τους Ισπανούς ξενοδόχους και επενδυτές όπου ο κ. Simon Vincent, διευθυντής της Αγγλίας, τους ανακοίνωσε τα επεκτατικά-επενδυτικά σχέδια του Thomas Cook<.>.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «…είμαστε έτοιμοι να επενδύσουμε στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων και joint ventures στην χώρα σας με σκοπό την ενδυνάμωση της θέσης της εταιρίας Thomas Cook στην Ισπανία».
Η εταιρία επιθυμεί να αυξήσει το ποσοστό των δωματίων των ξενοδοχείων που διαθέτει στην Ισπανία έναντι του αριθμού των καταλυμάτων χωρίς διατροφή.
Επίσης, δήλωσε ότι ο Thomas Cook είναι προετοιμασμένος να βοηθήσει και να συνεργαστεί χρηματοδοτώντας σχέδια για ανέγερση ξενοδοχείων στην Ισπανία.
Σημειώνουμε ότι ο Thomas Cook στέλνει στην Ισπανία περίπου 1 εκατ. τουρίστες έχει δηλαδή το 22% της αγγλικής αγοράς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024