Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΌλοι οι μεγάλοι Tour Operators συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους

Όλοι οι μεγάλοι Tour Operators συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους

Όλοι οι μεγάλοι Tour Operators, σε ευρωπαϊκή πλέον κλίμακα, με τελευταία την First Choice έχουν ακολουθήσει την ίδια στρατηγική συγκέντρωσης των δυνάμεων τους μέσω της δημιουργίας και προώθησης ενός και […]

Όλοι οι μεγάλοι Tour Operators, σε ευρωπαϊκή πλέον κλίμακα, με τελευταία την First Choice<.> έχουν ακολουθήσει την ίδια στρατηγική συγκέντρωσης<...> των δυνάμεων τους μέσω της δημιουργίας και προώθησης ενός και μόνο ονόματος.

Ξεκινώντας από τον Thomson Travel Group που άλλαξε σε World of TUI συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες του ομίλου κάτω από μια κοινή ομπρέλα, και συνεχίζοντας με την Airtours Group που έγινε My Travel, φθάσαμε στην First Choice που ανακοίνωσε ότι υιοθετεί ένα μόνο εταιρικό όνομα και εικόνα, που θα συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες του tour operating, την Air 2000, και το δίκτυο των λιανικών πωλήσεων. Μερικά από τα ονόματα θα διατηρηθούν αλλά όλη η διοίκηση και το λειτουργικό κομμάτι θα γίνεται από την κεντρική εταιρία.

Σε πρώτη φάση στόχος είναι να εμφανίζεται το λογότυπο της First Choice, ο κόκκινος αστερίας, σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία και οπουδήποτε είναι δυνατό. Στην αρχή θα γίνουν αλλαγές στην αεροπορική εταιρία, στη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων, τα ταξιδιωτικά έγγραφα, και στον κόμβο στο Internet.

Περίπου το 80% του επανασχεδιασμού της εικόνας της εταιρίας θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Το χρώμα θα αρχίσει να αλλάξει στα αεροπλάνα της Air 2000 από αυτό το μήνα, ενώ η ολοκλήρωση του βαψίματος όλου του στόλου θα τελειώσει το καλοκαίρι του 2003.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024