Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟνειρεμένες αναχωρήσεις: Πέντε κορυφαία αεροδρόμια για να πετάξετε
Ερευνα της Cheapflights.co.uk

Ονειρεμένες αναχωρήσεις: Πέντε κορυφαία αεροδρόμια για να πετάξετε

Στα πλαίσια των προετοιμασιών για τα Παγκόσμια Βραβεία Αερολιμένων στις 30 Μαρτίου 2011, το βρετανικό site σύγκρισης τιμών Cheapflights.co.uk, εντοπίζει τα πέντε καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου και τι τα κάνει […]

Στα πλαίσια των προετοιμασιών για τα Παγκόσμια Βραβεία Αερολιμένων στις 30 Μαρτίου 2011, το βρετανικό site σύγκρισης τιμών Cheapflights.co.uk, εντοπίζει<...> τα πέντε καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου και τι τα κάνει να ξεχωρίζουν.

“Είναι εκπληκτικό το πως μερικές φορές οι πιο δημοφιλείς κόμβοι πτήσεων μπορεί να είναι τα χειρότερα αεροδρόμια, ενώ άλλα, λιγότερο “φορτωμένα”, εκπλήσσουν τους ταξιδιώτες με το υψηλό επίπεδο της ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουν” λέει η Nadine Hallak, εμπειρογνωμόνων ταξιδίων στο Cheapflights.co.uk. “Ένα ονειρεμένο αεροδρόμιο δεν είναι μόνο ευχάριστο στο μάτι και αποδοτικό, αλλά προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, καθώς και κάποιες μοναδικές εμπειρίες”, προσθέτει.

Το πιο βελτιωμένο αεροδρόμιο: Χαρακτηρίστηκε ως πιο βελτιωμένο αεροδρόμιο για το 2010, το Abu Dhabi International εμφάνισε ετήσια αύξηση στην κυκλοφορία του κατά 12,2%. Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν σαλόνια 24ωρης λειτουργίας, δύο από τα οποία ανοικτά σε όλους για κάποια οικονομική επιβάρυνση για τέσσερις ώρες χρήσης. Το αεροδρόμιο παρέχει υπηρεσίες και χωρους συναντήσεων και υποδοχής, για τις οποίες απαιτείται απλά κράτηση σε όλες τις κατηγορίες των επιβατών. Υπάρχει επίσης επιχειρηματικό κέντρο με δωρεάν πρόσβαση στο internet και κέντρο υγειονομικής περίθαλψης, με παροχή ιατρικών υπηρεσιών, φαρμακεία, δωμάτιο για φροντίδα βρεφών και χώρους για αλλαγή πάνας.

Το καλύτερο αεροδρόμιο για ψυχαγωγία: Η διασκέδαση είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Εκτός από ποικίλα καταστήματα, εγκαταστάσεις εστίασης, καθώς και ειδικές εκδηλώσεις ππου πραγματοποιούνται εκεί, το αεροδρόμιο διαθέτει κινηματογράφο με 4D Extreme Screen, Ενημερωτικό Κέντρο για τις Αερομεταφορές, το διαδραστικό Κέντρο Κινηματογράφου Ασίας-Hollywood, το αθλητικό κέντρο προσομοίωσης i-Sports, ένα σταθμό PlayStation Gateway και το γήπεδο γκολφ SkyCity Nine Eagles.

Aνεση και χαλάρωση: Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ παίρνει τον τίτλο του αεροδρομίου με τις καλύτερες υπηρεσίες για χαλάρωση και άνεση των επιβατών. Διαθέτει μοναδικές προσφορές με τη μορφή χώρων για βρέφη, χώρο προσευχής και σιωπής, υπηρεσία περιτυλίγματος δεμάτων και αποσκευών, γκαλερί, παιδική χαρά και υπηρεσίες ρεφλεξολογίας και μασάζ.

Καλύτερο αεροδρόμιο διαμετακόμισης: Το φιλανδικό αεροδρόμιο Helsinki-Vantaa ισχυρφίζεται ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για μεταφορές, διαθέτωντας τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις στο ίδιο κτίριο για διευκόλυνση. Εκτός από το να είναι ευρύχωρο, οργανωμένο και καθαρό, με άφθονο φως, το αεροδρόμιο προσφέρει ψώνια μέχρι αργά το βράδυ και μοναδικές υπηρεσίες αποθήκευσης, από παλτά μέχρι δέστρες του σκι για όσους αναχωρούν προς περιοχές με υψηλότερες θερμοκρασίες. Επίσης φιλοξενεί αρκετές αίθουσες παιχνιδιού, δύο ξενοδοχεία μέσα στο ίδιο το αεροδρόμιο, σπα και φαρμακείο.

Καλύτερο αεροδρόμιο για ψώνια: Όταν πρόκειται για ψώνια, το Terminal 5 του αεροδρομίου Heathrow του Λονδίνου προσφέρει τα πάντα, από τα φθηνότερα έως τα ακριβότερα. Εκτός από την τεράστια ποικιλία καταστημάτων όπως το διάσημο πολυκατάστημα Harrods, το συγκεκριμένο Terminal προσφέρει ακόμη τη δυνατότητα αγοράς, όπου τα στοιχεία προϊόντα μπορούν να παραλαβούν από τους πελάτες κατά την αναχώρηση ή επιστροφή τους. Εκτός από τα γνωστά είδη που βρίσκει κανείς σε ένα αεροδρόμιο, όπως τσάντες, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και ηλεκτρονικά είδη, οι μητέρες μπορούν να παραγγείλουν προϊόντα για μωρά, από πάνες μέχρι γάλα, και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να πραγματοποιήσουν προκρατήσεις, όπως εισιτήρια για θέατρο, περιηγήσεις στην πόλη και δείπνα σε κρουαζιέρες. Το αεροδρόμιο προσφέρει γαστρονομικές εμπειρίες, που περιλαμβάνουν το εστιατόριο του Gordon Ramsay “Plane Food”, καθώς και μια ποικιλία εστιατορίων και καφέ. Οι ταξιδιώτες που αναζητούν χαλάρωση μπορούν να απολαύσουν από μια σειρά σπα, ξενοδοχείων και καμπίνες χαλάρωσης, με πλήρες ιδιωτικό μπάνιο και πρόσβαση στο internet.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024