Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαρουσίαση από το Άμαθους του Let’s Go Plus

Παρουσίαση από το Άμαθους του Let’s Go Plus

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΘΟΥΣ στη Λεμεσό το ετήσιο ενδοεταιρικό σεμινάριο του αεροπορικού τμήματος της Amathus. Παραβρέθηκαν ο γενικός διευθυντής κ. Γ. Σουρουλλάς, η διευθύντρια πωλήσεων […]

Το Σάββατο που μας πέρασε έγινε στο ξενοδοχείο ΑΜΑΘΟΥΣ στη Λεμεσό το ετήσιο ενδοεταιρικό σεμινάριο του αεροπορικού τμήματος της Amathus<.>. Παραβρέθηκαν ο γενικός διευθυντής κ. Γ. Σουρουλλάς, η διευθύντρια πωλήσεων κ. Ε. Χαρίτου, ο διευθυντής Λεμεσού κ. Α. Θεοδωρίδης, ο διευθυντής Λευκωσίας, κ. Μ. Κυθρεώτης, ο διευθυντής Λάρνακας κ. Σ. Νικολάου, ο διευθυντής Πάφου κ. Χ. Κάλλης, καθώς και άλλα στελέχη της Άμαθους όπως η κ. Ρ. Παπαδοπούλου, η κ. Μ. Σαλάτα, η κ. Μ. Χριστοδούλου, όπου και παρουσιάσθηκε στους παρευρισκομένους το νέο προϊόν Let's Go Plus.
Η νέα αυτή υπηρεσία έγινε έχοντας ως κεντρική φιλοσοφία την προσωπική εξυπηρέτηση και το σεβασμό προς τους πελάτες της εταιρίας και έρχεται να προστεθεί σαν ακόμη μια νέα καινοτομία της Άμαθους.
Το τμήμα αυτό αναλαμβάνει τη δημιουργία πακέτων σε προορισμούς ανά τον κόσμο λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις επιθυμίες και απαιτήσεις του πελάτη. «Βασιζόμενοι στη μέχρι τώρα αναβάθμιση της Άμαθους στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού, είμαστε βέβαιοι ότι η καινοτομία αυτή θα είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη», μας δήλωσε ο κ. Α. Θεοδωρίδης, διευθυντής Λεμεσού.
Στον κατάλογο του Let's Go Plus υπάρχουν οι προορισμοί: Μαλδίβες για 6 διανυκτερεύσεις, Σεϋχέλλες για 5 διανυκτερεύσεις, Μπαλί για 6 διανυκτερεύσεις, Κουάλα Λουμπούρ για 6 διανυκτερεύσεις, Νησιά Κομόρος για 5 διανυκτερεύσεις, Μπανγκόκ-Πουκέτ για 8 διανυκτερεύσεις, Γαλλική Πολυνησία για 9 διανυκτερεύσεις, Νέα Υόρκη-Ορλάντο για 11 διανυκτερεύσεις, Αυστραλία για 8 διανυκτερεύσεις, Κένυα για 7 διανυκτερεύσεις, Νότιος Αφρική για 9 διανυκτερεύσεις, Αυστριακές φάρμες για 6 διανυκτερεύσεις με αυτοκίνητο 1300cc, Κανάριοι Νήσοι για 5 διανυκτερεύσεις, Δουβλίνο για 5 διανυκτερεύσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024