Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣε Allbury Travel Group μετονομάστηκε το Libra Holidays

Σε Allbury Travel Group μετονομάστηκε το Libra Holidays

Σε αλλαγή εμπορικής επωνυμίας προχώρησε από τις αρχές του μήνα το Libra Holidays, υιοθετώντας το όνομα `Allbury Travel Group`, αντανακλώντας αφενός τις πρόσφατες αλλαγές στο επιχειρηματικό του ιδιοκτησιακό καθεστώςκαι συμπεριλαμβάνοντας […]

Σε αλλαγή εμπορικής επωνυμίας προχώρησε από τις αρχές του μήνα το Libra Holidays, υιοθετώντας το όνομα `Allbury Travel Group`, αντανακλώντας αφενός τις πρόσφατες αλλαγές στο επιχειρηματικό του ιδιοκτησιακό καθεστώς<...>και συμπεριλαμβάνοντας αφετέρου όλα τα εταιρικά brand names του: Libra Holidays UK, Enable Holidays, Sky Holidays, PriceRight Flights, Argo Holidays και Jetlife.

Όλα τα brands του Allbury Travel Group έχουν την εγγύηση ATOL και είναι εγκεκριμένα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA). Όλες οι κρατήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ισχύουν κανονικά και όλοι οι ταξιδιώτες θα παραμείνουν προστατευμένοι και υπό την νέα εμπορική επωνυμία της εταιρίας.

Η νέα ομάδα διοίκησης αποτελείται από τον κ. Michael East ως Chairman, τον κ. Eamonn Ferrin, πρώην Γενικό Διευθυντή του BCT Travel Group, μέρους του MyTravel Group, ως Διευθύνων Σύμβουλο, την κα Sanjay Shah, πρώην Οικονομική Διαχειρίστρια του Libra Holidays UK ως Οικονομική Διευθύντρια και τον κ. Steve Heapy ως Εμπορικό Διευθυντή, που μέχρι πρότινος ήταν Γενικός Διευθυντής στον Thomas Cook.

Οι κ.κ. East και Ferrin προσελήφθησαν τον Νοέμβριο του 2007 ως σύμβουλοι για τον ανασχεδιασμό της εταιρίας, που επετεύχθη με απόλυτη επιτυχία. Στο πλαίσιο αυτό, το Φεβρουάριο του 2008 προχώρησαν στην εξαγορά των Argo Holidays και Jetlife, που εμπλούτισαν το δίκτυο της εταιρίας με ειδικευμένα brands.

Σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος του Allbury Travel Group, κ. Eamonn Ferrin σχολίασε: “Το Allbury Travel Group έχει καταπληκτικά brands και μια μεγάλη ποικιλία προιόντων, καλύπτοντας την αγορά τόσο των τσάρτερ, όσο και των μεμονωμένων ταξιδίων μέσω των Libra Holidays, Argo Holidays και Jetlife πλήρως. Έχουμε θέσει ρεαλιστικούς επιχειρηματικούς στόχους για το 2008 και για το μέλλον και ανυπομονούμε να εργαστούμε με τους συνεργάτες μας, που ενημερώθηκαν για τις αλλαγές, ώστε να καταστεί η χρονιά αυτή επιτυχημένη”.

Στο γενικότερο πλαίσιο ανασχεδιασμού της εταιρίας, νέοι ιδιωτικοί επενδυτές έχουν λάβει μικρό μερίδιο μετοχών στην εταιρία, όπως π.χ. η εταιρία Libra Group Cyprus.

Καταλήγοντας, ο Chairman του Allbury Travel Group, κ. Michael East σημείωσε: “η ομάδα διοίκησης του Allbury Travel Group έχει αποδείξει την επιχειρηματική της τελειότητα στην ηγεσία. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι με τη δυναμική της νέας πιο στοχευμένης εταιρίας, ώστε να προσφέρουμε βελτιωμένα προγράμματα και σαφείς κατευθυντήριες γραμμές στο δίκτυο των brands μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024