Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣτον εξερχόμενο τουρισμό επενδύει ο όμιλος Plotin

Στον εξερχόμενο τουρισμό επενδύει ο όμιλος Plotin

Τον εξερχόμενο τουρισμό αναπτύσσει ο όμιλος Plotin μετά από τη συνεργασία του με τα Lufthansa City Center. Ο όμιλος εταιριών Plotin προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία με τα Lufthansa City Center, […]

Τον εξερχόμενο τουρισμό αναπτύσσει ο όμιλος Plotin μετά από τη συνεργασία του με τα<...> Lufthansa City Center.
Ο όμιλος εταιριών Plotin<.> προχώρησε πρόσφατα σε συμφωνία με τα Lufthansa City Center, για την ανάληψη του franchise σε τέσσερα από τα υποκαταστήματα του δικτύου της Plotin Travel.
Lufthansa City Center θα γίνουν στην Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα, ενώ στην Αθήνα θα δημιουργηθεί Lufthansa City Center Business Plus, που θα δραστηριοποιηθεί ειδικά στα επιχειρηματικά ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι πρότινος, τα γραφεία της Κέρκυρας, του Ηρακλείου και της Ρόδου δραστηριοποιούνταν ως Lufthansa Travel Shops, έχοντας και την αντιπροσώπευση της Lufthansa German Airlines.
Ο όμιλος Plotin με την συμφωνία αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη του εξερχόμενου τουρισμού, ώστε να συμπληρώσει τις δραστηριότητες του στον εισερχόμενο τουρισμό, που παραδοσιακά ασκεί.
Τη γενική διεύθυνση των Lufthansa City Center του ομίλου ανέλαβε ο κ. Κώστας Μπάμπας. Υπάρχει πρόβλεψη για δημιουργία δύο επιπλέον Lufthansa City Center στο άμεσο μέλλον. Παγκοσμίως υπάρχουν περίπου 400 Lufthansa City Center, εκ των οποίων τα 12 βρίσκονται στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024