Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο ελληνικό chapter της ASTA, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το καλύτερα αναπτυσσόμενο διεθνώς
Τουριστικά γραφεία

Το ελληνικό chapter της ASTA, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το καλύτερα αναπτυσσόμενο διεθνώς

Μεγάλη ώθηση στο τουριστικό ρεύμα από τις ΗΠΑ έδωσαν οι αυξημένες τακτικές πτήσεις των αμερικανικών αερομεταφορέων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μεγάλη ώθηση στο τουριστικό ρεύμα από τις ΗΠΑ έδωσαν τη φετινή χρονιά οι αυξημένες τακτικές πτήσεις των αμερικανικών αερομεταφορέων προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η συμφωνία που επιτεύχθηκε με τις αμερικανικές αερογραμμές για 63 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τις ΗΠΑ στο “Ελ. Βενιζέλος” είχε ως αποτέλεσμα είναι να επισκέπτονται την Αθήνα και τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας πλήθος high spenders ταξιδιωτών. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το ταξιδιωτικό budget του μέσου Αμερικανού αγγίζει τα 2.000 δολάρια ανά άτομο την εβδομάδα, από το οποίο το 25% πηγαίνει στην διαμονή και το 15% στην διατροφή.

Ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, πρόεδρος της Αμερικάνικης Ένωσης Ταξιδιωτικών Συμβούλων (ASTA) για την περιοχή της Ελλάδας – Κύπρου, ανέφερε στο TravelDailyNews: “Στα μέσα Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων για το 2023, η ASTA σε συνεργασία με ελληνικούς φορείς θα κάνουν διάφορα δρώμενα στις ΗΠΑ. Αυτήν τη στιγμή έχουν γίνει κάποιες συνέργιες και έχουν δρομολογηθεί κάποια γαστρονομικά events που θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις, όπως Νέα Υόρκη, Σικάγο και Ουάσινγκτον το 2023. Αλλά υπάρχουν και κάποιες άλλες δράσεις που θα ανακοινωθούν στα μέσα Οκτωβρίου”.

“Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στους διακεκριμένους προορισμούς της ASTA, ιδίως για φέτος”, σημειώνει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024