Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤζίρος-ρεκόρ από την πρώτη χρονιά για την youtravel.com

Τζίρος-ρεκόρ από την πρώτη χρονιά για την youtravel.com

Με έναν εντυπωσιακό τζίρο της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο από ξενοδοχειακές κρατήσεις, έκλεισε η πρώτη χρονιά της νεοεισερχόμενης στο χώρο του τουρισμού εταιρίας ηλεκτρονικών κρατήσεων youtravel.com. Πρόκειται για […]

Με έναν εντυπωσιακό τζίρο της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ, μόνο από ξενοδοχειακές κρατήσεις, έκλεισε η πρώτη χρονιά της νεοεισερχόμενης στο χώρο του τουρισμού εταιρίας ηλεκτρονικών κρατήσεων youtravel.com. Πρόκειται για έναν<...>από τους μεγαλύτερους τζίρους που έχει πετύχει αντίστοιχη εταιρία τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και μάλιστα από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της.

Την εταιρία εμπιστεύτηκαν για τις κρατήσεις τους πάνω από 300.000 άτομα, με μέσο όρο παραμονής σε κάθε προορισμό 8 ημέρες, αλλά και 3.500 συνεργαζόμενοι ξενοδόχοι από τη Μεσόγειο, τη Μέση Ανατολή και την Αμερική.

Η youtravel.com, με έδρα την Αθήνα, έχει ήδη δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο γραφείων, παραρτημάτων και συνεργασιών σε Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία, Γαλλία και Κίνα και απασχολεί συνολικά πάνω 150 άτομα. Η εταιρία – μεγαλομέτοχος της οποίας είναι o διεθνής χρηματοπιστωτικός οίκος Barclays – σχεδιάζει ήδη την ανάπτυξή της σε πολλές ακόμα χώρες, ενώ από τον Ιανουάριο του 2008 θα προσφέρει στους πελάτες της όχι μόνο τουριστικούς προορισμούς, αλλά και δυνατότητες παραμονής στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Φιλόδοξοι είναι όμως οι στόχοι της youtravel.com και για την επόμενη χρονιά. Ο ελληνικής καταγωγής ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της, κ. John Kent, φιλοδοξεί ο τζίρος το 2008 να διπλασιαστεί, ξεπερνώντας τα 150 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων το 60% θα προέρχεται από τη βρετανική αγορά και το 40% από άλλες αγορές.

Όπως δηλώνει ο κ. Kent “Τα πολύ καλά αποτελέσματα της πρώτης χρονιάς ανοίγουν το δρόμο για ακόμα περισσότερες αγορές και συνεργασίες. Ανάμεσα στους στόχους μας είναι να εξοικειωθούν ακόμα περισσότερο οι Έλληνες με τις κρατήσεις μέσω διαδικτύου, αλλά και να μπορέσουμε να τους περάσουμε το μήνυμα ότι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι μόνο ο Αύγουστος. Αν επιλέξουν μία άλλη περίοδο, από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί το κόστος των διακοπών τους να μειωθεί μέχρι και κατά 70%”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024