Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές Ταξιδιών5ο International Tourism Forum της Mouzenidis Travel στην Αθήνα, με 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες
Τουριστικά γραφεία

5ο International Tourism Forum της Mouzenidis Travel στην Αθήνα, με 160 ταξιδιωτικούς πράκτορες

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιελάμβανε ομιλίες κορυφαίων στελεχών του Ομίλου Μουζενίδη, παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων, των πλεονεκτημάτων τους και τον τρόπο πώλησής τους.

Με 160 εκπροσώπους από τις μεγάλες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Βαλτικής, αλλά και της Δυτικής Ευρώπης, πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 4-7 Απριλίου 2019, με επιτυχία, για 5η συνεχή χρονιά, το Διεθνές Φόρουμ του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Ταξιδιωτικών Γραφείων του Μouzenidis Travel, του μεγαλύτερου Tour Operator για Ελλάδα, από τις χώρες αυτές.

Στο φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort 5*, συμμετείχαν εκπρόσωποι, από:

  • 120 μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία
  • 40 πόλεις
  • 8 χώρες

Το πρόγραμμα του φόρουμ περιελάμβανε ομιλίες κορυφαίων στελεχών του Ομίλου Μουζενίδη, παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων, των πλεονεκτημάτων τους και τον τρόπο πώλησής τους.

Ακολούθησαν B2B συναντήσεις με εκπροσώπους από 50 και πλέον κορυφαία ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα, με τα οποία συνεργάζεται ο Όμιλος Μουζενίδη. Χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών των Β2Β συναντήσεων, απεύθυνε ο πρόεδρος της ΗΑΤΤΑ (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) κ. Στάθης Σκρέτας, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την τόσο σημαντική αυτή διοργάνωση του Ομίλου Μουζενίδη.

Συνολικά, 160 άτομα από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, την Ουκρανία και τις χώρες της Βαλτικής με τις οποίες συνεργάζεται ο όμιλος, καθώς επίσης και στελέχη από τα τουριστικά γραφεία του Mouzenidis Travel από την Aνατολική και τη Δυτική Ευρώπη.

Το 5o International Tourism Forum, έκλεισε με μια μεγάλη θεματική εκδήλωση με δείπνο, μουσική, χορό, πυροτεχνήματα που μετέφεραν τους συμμετέχοντες, στην εποχή του “Great Gatsby”, στη διάρκεια της οποίας βραβεύθηκαν οι πιο σημαντικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες, για το 2018.

Το τετραήμερο πρόγραμμα της επίσκεψης των τουριστικών πρακτόρων από τις προαναφερθείσες χώρες στην Αθήνα, χάρισε βιωματικές εμπειρίες για τον προορισμό και γνώση για την καλύτερη προώθησή του στους πελάτες, που προσδοκούν να επισκεφθούν την Ελλάδα για διακοπές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024