Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑκόμη μια διεθνής διάκριση για την Interdynamic

Ακόμη μια διεθνής διάκριση για την Interdynamic

Tο μοναδικό στην Ευρώπη βραβείο “International Gold Star for Quality” κέρδισε η εταιρία Interdynamic για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει διεθνώς από τον οργανισμό World Quality Commitment (WQC). Η απονομή […]

Tο μοναδικό στην Ευρώπη βραβείο “International Gold Star for Quality” κέρδισε η εταιρία Interdynamic για τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει διεθνώς από τον οργανισμό World Quality Commitment (WQC). Η απονομή έγινε<...>στο ξενοδοχείο Concorde La Fayette στο Παρίσι, την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007, σε μια φαντασμαγορική τελετή που συμμετείχαν 71 κράτη. Το διεθνή βραβείο παρελήφθη από τον Αντιπρόεδρο της Interdynamic A.E., κ. Κωνσταντίνο Κολοβό.

Υπενθυμίζεται πως στην εταιρία Interdynamic A.E. απονεμήθηκε πρόσφατα, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Philoxenia 2007, που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη (1-4 Νοεμβρίου) και βραβείο για την “Kαλύτερη μπροσούρα στην προώθηση – προβολή διακοπών πολυτελείας”. Το βραβείο παρέδωσε σε ειδική τελετή ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος στον Αντιπρόεδρο της εταιρίας, κ. Κολοβό.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022