Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΑλλαγή Διεύθυνσης στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης του Argo Travel
Τουριστικά γραφεία

Αλλαγή Διεύθυνσης στο Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης του Argo Travel

Επιδίωξη του Argo Travel με τη συμβολή της νέας διευθύντριας, κας Νόπης Σαββίδου, είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρειο Ελλάδα.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Argo Travel ανακοινώνει τη συνεργασία του με την κα Νόπη Σαββίδου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα διευθύντριας στο Υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Η κα Σαββίδου διαθέτει μακρά εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία και με αυτήν την εμπειρία θα επιδιώξει τη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών προς το πελατολόγιο του υποκαταστήματος και της εταιρείας γενικότερα.

Επιδίωξή του Argo Travel με τη συμβολή της νέας διευθύντριας είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρειο Ελλάδα, η διάχυση συσσωρευμένης τεχνογνωσίας επτά δεκαετιών και η περαιτέρω ανάπτυξη του εύρους των διαθέσιμων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του corporate travel, του εισερχόμενου τουρισμού κι ασφαλώς του συνεδριακού τουρισμού, αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.

Η διοίκηση του Argo Travel ευχαριστεί την κα Ντόρα Δαμβουνέλη, διευθύντρια του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, για τη σημαντική επί σειρά ετών συνεισφορά της στο υποκατάστημα από ιδρύσεώς του. Μέσα σε όλα τα χρόνια με τις ικανότητες και την επίμονη προσπάθειά της, κέρδισε ένα σημαντικό πελατολόγιο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα. Η Διοίκηση του Argo Travel της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024