Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑναβάθμιση και ανοδική πορεία από το Hop In Sightseeing

Αναβάθμιση και ανοδική πορεία από το Hop In Sightseeing

Προχωράει με γοργά βήματα το γνωστό γραφείο Hop In που ειδικεύεται στον τουριστικό γύρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του κ. Μάνο Τασσόπουλο τα προγράμματα που έχει […]

Προχωράει με γοργά βήματα το γνωστό γραφείο Hop In που ειδικεύεται στον τουριστικό γύρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του κ. Μάνο Τασσόπουλο τα προγράμματα που έχει παρουσιάσει κατ' αποκλειστικότητα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο καθημερινός γύρος που συνδυάζει την Ακρόπολη και το Βυζαντινό Μουσείο, αλλά και αυτός που συνδυάζει την Ακρόπολη με το Αρχαιολογικό Μουσείο παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση από πέρυσι παρά την κρίση στο Κόσσοβο και αναμένεται να κλείσουν τη χρονιά με αυξημένη επιτυχία.
Στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει η Hop<.> In ανανέωσε τον κόμβο της στο internet όπου παρουσιάζονται πολλές χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τον τουρίστα όσο και για τον τουριστικό πράκτορα.
Να σημειώσουμε ότι η εταιρία προσφέρει μεταξύ άλλων και τη δυνατότητα για late pick-up και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Τασσόπουλος "…ο πελάτης επιτέλους δεν πρέπει να ξυπνάει στρατιωτικά."

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024