Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΆνοιξε τις πύλες της η τουριστική έκθεση του Βιετνάμ VITM Hanoi 2014
Εκθέσεις

Άνοιξε τις πύλες της η τουριστική έκθεση του Βιετνάμ VITM Hanoi 2014

Περισσότεροι από 500 εκθέτες από 20 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας δίνουν το 'παρών’ στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βιετνάμ που γίνεται αυτές τις μέρες στο Ανόι.

Η διεθνής τουριστική έκθεση VITM Hanoi 2014 διοργανώνεται από τιες 3 έως και τις 6 Απριλίου στην πρωτεύουσα του Βιτνάμ, Ανόι, από το Vietnam Tourism Association (VITA) και το VISTA – Vietnam Society of Travel Agents, ενώ τις διεθνείς πωλήσεις της έχει αναλάβει η εταιρεία Travel Media Applications.

Την ελληνική αποστολή αποτελούν ο τουριστικός οργανισμός Argo Travel και το GSS. Ως γνωστόν, το Argo Travel έχει πιστέψει και επενδύσει στην αγορά της νοτιοανατολικής Ασίας και στο Βιετνάμ, με αποτέλεσμα την αύξηση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρέσβειρα της Ελλάδας στο Βιετνάμ κα Ρόζα Ιερεμία επισκέφθηκε το περίπτερο του Argo Travel, συζητώντας με τα στελέχη του, αλλά και με αυτά της Travel Media Applications που δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και δύο χρόνια, για τις κινήσεις που γίνονται για να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας.

Ο κ. Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications δήλωσε: “Οι στενές σχέσεις της εταιρίας μας με την τουριστική βιομηχανία του Βιετνάμ έχουν συμβάλει στην προβολή της χώρας μας στη νέα αυτή αγορά. Οι Βιετναμέζοι γνωρίζουν την Ελλάδα ως χώρα και τώρα θα τη γνωρίσουν καλύτερα ως τουριστικό προορισμό. Είναι μια αγορά 92 εκατ. ανθρώπων που πλέον έχουν την οικονομική δυνατότητα για ταξίδια. Τα εξερχόμενα από τη χώρα ταξίδια αυξάνονται κατά 25% το χρόνο. Εύχομαι κάθε επιτυχία στα τουρστικά γραφεία που πίστεψαν σε αυτήν την αγορά και έχουν έρθει ως εκθέτες στη φετινή VITM”.


Στη φωτογραφία (από αριστερά): Ο Θόδωρος Κουμέλης, διευθύνων σύμβουλος της Travel Media Applications, η πρέσβειρα της Ελλάδας στο Βιετνάμ κα Ρόζα Ιερεμία, ο Στρατής Βουρσούκης, Διευθυντής του Argo Travel και της TMA στην Ασία και η Maria Piccigallo, Υπεύθυνη των γκρουπ στο Argo Travel, στην VITM Hanoi 2014.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024