Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαApco Travel Services: ‘Έξυπνες διακοπές’ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Apco Travel Services: ‘Έξυπνες διακοπές’ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Δυναμικά κάνει την είσοδο του στην αγορά το γραφείο Apco Travel Services προσφέροντας ‘Έξυπνες διακοπές’ για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Apco Travel Services κυκλοφόρησε πρόσφατα την μπροσούρα του […]

Δυναμικά κάνει την είσοδο του στην αγορά το γραφείο Apco<.> Travel Services προσφέροντας 'Έξυπνες διακοπές' για την Ελλάδα και το εξωτερικό<...>.

Το Apco Travel Services κυκλοφόρησε πρόσφατα την μπροσούρα του με τίτλο 'Έξυπνες διακοπές' όπου προτείνονται διακοπές για το καλοκαίρι του 2001. Το γραφείο για πρώτη φορά αναπτύσσει τον εξερχόμενο αλλά και το εσωτερικό τουρισμό, και προτείνει στον Έλληνα τουρίστα, εκτός από τις 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες και διακοπές στην Χαλκιδική, την Ήπειρο, την Μακεδονία, τα Ιόνια Νησιά, τα Νησιά του Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Πελοπόννησο, και την Κρήτη.

Στόχος είναι οι ποιοτικές διακοπές σε προσιτές διακοπές, δηλαδή οι 'έξυπνες διακοπές'. Το Apco Travel Services σύντομα θα κυκλοφορήσει και ξεχωριστή μπροσούρα για διακοπές στο εξωτερικό, σε προορισμούς στην Ευρώπη, την Μεσόγειο, αλλά και την Άπω Ανατολή.

Στην πολιτική του Apco Travel Services είναι η προσέγγιση των τουριστικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων να απολαύσουν τις προτάσεις διακοπών που προτείνει το γραφείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024