Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΑυξημένες οι προσδοκίες για άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την Αθήνα την επόμενη διετία

Αυξημένες οι προσδοκίες για άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την Αθήνα την επόμενη διετία

Στις προοπτικές ανάκαμψης της τουριστικής κίνησης από την αμερικανική αγορά, την απουσία πολλών ισχυρών «παικτών» στην ελληνική αγορά γραφείων ταξιδίων, στους λόγους για τους οποίους καθυστερεί ο ερχομός πολλών αμερικανικών κρουαζιερόπλοιων στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νερά καθώς και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να εισέλθει με καλές προοπτικές στην κινεζική αγορά αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ο Α.Τσαλδάρης μιλώντας στον Π.Δ.Υφαντή για λογαριασμό της TravelDailyNews…

Η Αθήνα ξαναμπαίνει στα πλάνα των μεγάλων πολυεθνικών, που προγραμματίζουν τα incentives και meetings των επόμενων χρόνων,<...>ύστερα από τον δεκαετή `παραγκωνισμό` της. Αιτία το λίφτινγκ που υπέστη η πρωτεύουσα χάρη στους Ολυμπιακούς.

Με αυτά τα δεδομένα αυξάνουν και οι προσδοκίες για άνοδο του τουριστικού ρεύματος προς την πρωτεύουσα την επόμενη διετία, αποκλειστικά και μόνο χάρη στην επίδραση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού `Horizon`, κ. Αριστείδης Τσαλδάρης μιλώντας στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή, στη στήλη `Επί της ουσίας` του TravelDailyNews.

Ο επικεφαλής του `Horizon` αναφέρεται ακόμα στον περιορισμένο αριθμό ισχυρών `παικτών` στην αγορά των γραφείων ταξιδίων κι εκτιμά ότι η εξειδίκευση αποτελεί μονόδρομο επιβίωσης. Επιπλέον, ο κ. Α. Τσαλδάρης αναφέρεται στους λόγους που καθυστερεί η έλευση πολλών αμερικανικών κρουαζιερόπλοιων στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νερά, στα βήματα που απαιτούνται για την είσοδο στην κινεζική αγορά, αλλά και στο προφίλ των κινέζων τουριστών που φθάνουν στην Ευρώπη.

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη του κ. Α. Τσαλδάρη στον Παναγιώτη Δ. Υφαντή, στη στήλη `Επί της ουσίας` του TravelDailyNews.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024