Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΧωρίς χρέωση πλέον τα links στο Google.com/travel για ξενοδοχεία – ταξιδιωτικές εταιρείες
Online booking

Χωρίς χρέωση πλέον τα links στο Google.com/travel για ξενοδοχεία – ταξιδιωτικές εταιρείες

Η εταιρεία δοκίμαζε τα δωρεάν links κρατήσεων εδώ και μερικούς μήνες και έλαβε 'θετική ανταπόκριση από τους χρήστες'.

Έως σήμερα η Google έδινε δωρεάν τη δυνατότητα για λιανοπωλητές να πωλούν πτήσεις μέσω του Google Flights. Τώρα, η μηχανή αναζήτησης ανακοίνωσε ότι κάνει το ίδιο για τα ξενοδοχεία, για links στην πλατφόρμα Google.com/travel. Δίνοντας και αυτή τη δυνατότητα χωρίς χρέωση για ξενοδοχεία, ταξιδιωτικές εταιρείες και metasearch εμπορικά σήματα θα παρέχει στους χρήστες πιο ολοκληρωμένη ικανότητα επιλογών και καλύτερη σύγκριση αγορών.

“Όταν τα ταξίδια θα επανεκκινήσουν με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, είναι ζωτικής σημασίας οι χρήστες να μπορούν να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούν και να συνδέονται εύκολα με ταξιδιωτικές εταιρείες στο διαδίκτυο”, δήλωσε ο Richard Holden, αντιπρόσωπος Διαχείρισης Προϊόντων στο Google Travel.

Η εταιρεία δοκίμαζε τα δωρεάν links κρατήσεων εδώ και μερικούς μήνες και έλαβε “θετική ανταπόκριση από τους χρήστες”, δήλωσε ο Holden.

“Από τους μεγαλύτερους ΟΤΑ έως τα μικρά ξενοδοχεία, σε γενικές γραμμές, ελκύουμε περισσότερη επισκεψιμότητα στο ‘οικοσύστημα΄εν συνόλω”, είπε ο Holden.

Για πολλά χρόνια, τα link για κρατήσεις ξενοδοχείων προσφέρονταν μέσω πληρωμένων διαφημίσεων στο Hotel Ads (το οποίο και θα συνεχίσει). Η Google αναφέρει ότι οι δωρεάν καταχωρίσεις θα δημιουργήσουν αυξημένη επισκεψιμότητα για κρατήσεις και θα επεκτείνουν την εμβέλεια που θα έχουν οι διαφημιστές μέσω των διαφημισεων στο Hotel Ads.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024