Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΧρεωκοπία του βρετανικού τουριστικού γραφείου Airliner Limited
Τουριστικά γραφεία

Χρεωκοπία του βρετανικού τουριστικού γραφείου Airliner Limited

Το βρετανικό τουριστικό γραφείο Airliner Limited σταμάτησε τη λειτουργία του, με άγνωστη την τύχη εκατοντάδων προκρατήσεων.

Το βρετανικό τουριστικό γραφείο, με έδρα το Λονδίνο, Airliner Limited, έπαυσε τη λειτουργία του την περασμένη Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, αφήνοντας “στον αέρα” περίπου 500 προκρατήσεις. Το γραφείο δραστηριοποιούταν σε ταξίδια που συμπεριελάμβαναν πτήσεις και κρουαζιέρες, ενώ εμπορικά δραστηριοποιούταν με τις επωνυμίες Luxury Trips, Sporting Getaways, Travelsuitsme και Ultra Cruises. Οι ιστοσελίδες της εταιρείας είναι εκτός λειτουργίας, για “συντήρηση”, όπως αναφέρεται.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) αναφέρει ότι εάν πελάτες είχαν κλείσει μέσω της Airliner Limited ταξίδια που συμπεριελάμβαναν πτήσεις, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, ενώ υπενθυμίζει στους Βρετανούς τουρίστες τη σημασία της κράτηση διακοπών προστατευμένων με ATOL (Air Travel Organisers’ Licensing).

Ο Andy Cohen, επικεφαλής του ATOL στην CAA, δήλωσε: “Η κατάρρευση της Airliner Ltd είναι μία διαχρονική υπενθύμιση του γιατί είναι τόσο σημαντικό για τον κόσμο που ταξιδεύει να ελέγχει ότι λαμβάνουν πιοστοποιητικό ATOL όταν κλείνουν τις διακοπές τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024