Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΧρεωκοπία του βρετανικού τουριστικού γραφείου Voyager Systems
Τουριστικά γραφεία

Χρεωκοπία του βρετανικού τουριστικού γραφείου Voyager Systems

Η Voyager Systems (Travel Division) δραστηριοποιούταν υπό διάφορα εμπορικά ονόματα, όπως Voyager Travel, Voyager, Voyager Travel Direct (τμήμα κατ'οίκον εργασίας), Voyager Ski, Frutin Travel, Go Gecko, Take me Faraway, Take me Skiing, Take me to Canaries και Cheap Holiday Bargains.

Η Voyager Systems (Travel Division) Ltd, η οποία λειτουργούσε μια σειρά εμπορικών σημάτων λιανικής, διέξοψε την επιχειρηματική της δραστηριότητα

Η εταιρεία, που εδρεύει στο Stocksbridge του Sheffield, ξεκίνησε το 1991 και ήταν μακρόχρονο μέλος του Advantage Travel Partnership.

Η Voyager Systems δραστηριοποιούταν υπό διάφορα εμπορικά ονόματα, όπως Voyager Travel, Voyager, Voyager Travel Direct (τμήμα κατ’οίκον εργασίας), Voyager Ski, Frutin Travel, Go Gecko, Take me Faraway, Take me Skiing, Take me to Canaries και Cheap Holiday Bargains. Το τμήμα εργασίας από το σπίτι είχε ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2003.

Άλλα εμπορικά ονόματα περιελάμβαναν τα Cancellation Hotline, Algarve Cancellations, Canaries Cancellations, Caribbean Cancellations, Cyprus Cancellations, Florida Cancellations και Goa Cancellations.

Εκπρόσωπος του συνδέσμου Association of British Travel Agents (ABTA) ανέφερε: “Η Voyager Systems (Travel Division) Ltd, που διαπραγματευόταν κυρίως ως Voyager Travel, δυστυχώς διέκοψε τις συναλλαγές της από τις 7 Αυγούστου 2020. Η συντριπτική πλειονότητα των πελατών της θα είναι σε θέση να προχωρήσει κανονικά με την κράτησή τους.

Συνιστάται στους πελάτες της εταιρείας να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό πράκτορα που αναφέρεται στα στοιχεία της κράτησής τους, για επιβεβαίωση. Οι πελάτες που χρειάζονται περαιτέρω βοήθεια θα πρέπει να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του ABTA“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024