Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιεθνής τιμητική διάκριση για την Interdynamic A.E

Διεθνής τιμητική διάκριση για την Interdynamic A.E

Aλλη μια διεθνής τιμητική διάκριση έλαβε αυτές τις ημέρες η Interdynamic A.E επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας και την τεράστια επιτυχία της πολυτελούς μπροσούρας The […]

Aλλη μια διεθνής τιμητική διάκριση έλαβε αυτές τις ημέρες η Interdynamic A.E επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά<...> την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας και την τεράστια επιτυχία της πολυτελούς μπροσούρας The Preferred Greek Conference Centres.

Η The Preferred Greek Conference Centres, παρουσιάζει επιλεγμένα ξενοδοχεία που διαθέτουν οργανωμένους και τελευταίας τεχνολογίας συνεδριακούς χώρους, spa, και golf. Η Interdynamic έχει ξεκινήσει την έκδοση πολυτελών εντύπων από τον Σεπτέμβριο του 2001, και μέχρι σήμερα οι εκδόσεις αυτές έχουν λάβει δεκάδες διακρίσεις και χρυσά βραβεία από διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς τουρισμού.

H Interdynamic S.A, επιλέχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ανάμεσα από κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις παγκοσμίως και βραβεύθηκε σε ειδική τελετή που έγινε στο International Convention Center στο Jeju της Ν. Κορέας.

Ειδικότερα, η βράβευση της Interdynamic αφορά την κατηγορία Tour Operator/Travel Agent/DMC/PCO. Πρόκειται για το Χρυσό βραβείο 2004, το οποίο απένειμε στην Interdynamic o διεθνούς κύρους οργανισμός PATA, ο οποίος κάθε χρόνο βραβεύει τις καλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.
Ο οργανισμός PATA – Pacific Asia Travel Association είναι η αναγνωρισμένη τουριστική αρχή της ανατολικής Ασίας. Μέλη του είναι τουριστικοί οργανισμοί περισσότερων από 100 κρατών, αεροπορικές εταιρίες, τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, τουριστικές ακαδημίες κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2004 όπως και το 2003 η Interdynamic είναι ο μοναδικός Tour Operator/Travel Agent/DMC/PCO στην Ευρώπη που λαμβάνει διάκριση από το PATA.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024