Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΔυναμική παρουσία της Airfasttickets σε Νέα Υόρκη και Αθήνα
OTAs

Δυναμική παρουσία της Airfasttickets σε Νέα Υόρκη και Αθήνα

Η Airfasttickets βρίσκεται στα billboards της Time Square και στο metro, ενώ το μπλε-πορτοκαλί λογότυπό της 'ντύνει' εκατοντάδες ταξί και λεωφορεία που κυκλοφορούν σε όλη την πόλη.

Δυναμική της παρουσίας της Airfasttickets, του μεγαλύτερου ελληνικού-πολυεθνικού online γραφείου τουριστικών υπηρεσιών στην αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς το λογότυπο της εταιρείας φιγουράρει στα πιο κεντρικά σημεία του αμερικανικής μεγαλούπολης. Πιο συγκεκριμένα, η Airfasttickets βρίσκεται στα billboards της Time Square και στο metro, ενώ το γνωστό μπλε-πορτοκαλί λογότυπο “ντύνει” εκατοντάδες ταξί και λεωφορεία που κυκλοφορούν σε όλη την πόλη.

Οι παραπάνω εμφανίσεις αποτελούν μέρος της τεράστιας καμπάνιας που εκπονεί η Airfasttickets στην αγορά της αμερικανικής μεγαλούπολης. Επιπλέον, η γνωστή mascot της εταιρείας, ο Nickoman θα συντροφεύει εντός και εκτός έδρας τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας baseball New York Yankees και New York Mets, καθώς η Airfasttickets είναι χορηγός και official travel agency των δύο πολύ γνωστών ομάδων της ΝΥ και επίκειται ακόμη μία συνεργασία, που θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.    

Η εταιρεία επικοινωνεί τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της μέσω μιας 360o καμπάνιας επικοινωνίας στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στηρίζει μεγάλα μουσικά γεγονότα, όπως η συναυλία των Pink Martini και τα MAD Video Music Awards. Τέλος, όσον αφορά σε αθλητικό επίπεδο, ταξιδεύει την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, καθώς είναι official travel partner της πειραϊκής KAE.

Σύμφωνα με τα στελέχη της, η Airfasttickets συνδυάζει μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός προσωπικού ταξιδιωτικού πράκτορα με την ευελιξία και την ταχύτητα των ηλεκτρονικών τεχνολογιών αιχμής, στοχεύοντας σε ανεπανάληπτες ταξιδιωτικές εμπειρίες. “Η ποιότητα και ασφάλεια των συναλλαγών είναι πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας, γι’αυτόν το λόγο και φέρει πιστοποίηση ISO 9001, που αφορά στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και πιστοποίηση PCI DSS, που αφορά στη διασφάλιση των δεδομένων κατά τις συναλλαγές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρώτη στην ελληνική αγορά, δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τις συναλλαγές μέσω του νέου ψηφιακού νομίσματος bitcoin”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024