Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΕκπαιδευτικό ταξίδι του Day Rise στην Τυνησία

Εκπαιδευτικό ταξίδι του Day Rise στην Τυνησία

Το τουριστικό γραφείο Day Rise που ειδικεύεται στην Τυνησία, οργάνωσε πρόσφατα εκπαιδευτικό ταξίδι στη χώρα, με σκοπό την γνωριμία των τουριστικών πρακτόρων που πουλούν πακέτα για την Τυνησία με τις […]

Το τουριστικό γραφείο Day Rise<.> που ειδικεύεται στην Τυνησία<.>, οργάνωσε πρόσφατα εκπαιδευτικό ταξίδι στη χώρα, με σκοπό<...> την γνωριμία των τουριστικών πρακτόρων που πουλούν πακέτα για την Τυνησία με τις ιδιόρρυθμες ομορφιές της.
Το Day Rise, οργανώνει εκδρομές στην Τυνησία με πτήσεις είτε από την Θεσσαλονίκη είτε από την Αθήνα. Τα πακέτα του ποικίλουν προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες όπως η 'Μοναδική Τυνησία' που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν τις οάσεις του Νότου, το 'Σαφάρι στην Σαχάρα' που πραγματοποιείται με αυτοκίνητα 4Χ4 στις ορεινές οάσεις, το 'Τσάι στην Σαχάρα' όπου οι επισκέπτες κοιμούνται μία νύχτα σε καταυλισμούς μέσα στην Σαχάρα, και τέλος διακοπές πολυτελείας στα γνωστά θέρετρα της χώρας. Η διάρκεια του ταξιδιού ήταν 7 μέρες και δόθηκε η ευκαιρία στους πράκτορες να γνωρίσουν τα κυριότερα τουριστικά σημεία της Τυνησίας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον αντιπρόσωπο του Day Rise, κ. Abdalah που εδρεύει στο γραφείο του Day Rise στην Sousse της Τυνησίας, και ο οποίος υποδέχεται και εξυπηρετεί τους Έλληνες τουρίστες σε άπταιστα ελληνικά!
Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η Τυνησία βρίσκεται σταθερά στην 29η θέση με 4.700.000 τουρίστες για το 1999, παρουσιάζοντας 10% αύξηση στις αφίξεις μεταξύ του 1998 και του 1999.
Στο ταξίδι έλαβαν μέρος ο κ. Γιώργος Βουλιάκης από το γραφείο Via Vacanza στην Κω, η κ. Στέφη Χραπάλου από το Vis Travel στον Βόλο, η κ. Ελένη Παμπουκτζίδου από το Travelspot στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Βασίλης Σιδηρόπουλος από το Sidiropoulos Travel στην Κατερίνη, ο κ. Γιώργος Κιλούδης από το Alpino Tours στην Ορεστιάδα, η κ. Φώφη Καραγαβριηλίδου από το Aris Travel Center στην Καβάλα, η κ. Αναστασία Μόραλη από το Vira Tours στις Φέρρες του Έβρου, η κ. Αναστασία Ορφανίδου από το Voras Travel στην Έδεσσα, η κα Τούλα Δράκου από το Day Rise, και το TravelDailyNews.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024