Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΕνημερωτική εκδήλωση του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων για κληρικούς
Προσκηνυματικός τουρισμός

Ενημερωτική εκδήλωση του Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων για κληρικούς

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό Mideast Travel, με σκοπό την ενημέρωση για τις κοινές δράσεις τους σε θέματα προκυνηματικού τουρισμού.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος, αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκδήλωση για όλους τους κληρικούς που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Ιεράς Συνόδου. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος σε συνεργασία με τον ελληνικό ταξιδιωτικό οργανισμό Mideast Travel, με σκοπό την ενημέρωση για τις κοινές δράσεις τους σε θέματα προκυνηματικού τουρισμού.

Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Mideast Travel αποτελεί ένα από τα συνεργαζόμενα με το Συνοδικό Γραφείο τουριστικά γραφεία, έχοντας μάλιστα στήριξει υλικά σε πλείστες των περιπτώσεων τις δράσεις του τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Εξωτερικό.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Αίθουσα του Συνοδικού Μεγάρου, παρευρέθησαν εκτός του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεθώνης κ. Κλήμεντος, αρχιγραμματέως της Ιεράς Συνόδου, ο γραμματέας του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης κ. Σπυρίδων Κατραμάδος, ο οποίος και προλόγισε την εκδήλωση, οι κ.κ. Γεώργιος-Σταύρος Κούρτης και Βασίλειος Τζέρπος, μέλη, και λοιποί συνεργάτες του Συνοδικού Γραφείου, η ιδιοκτήτρια του Mideast Travel κα Κατερίνα Μούσμπεχ και συνεργάτες της, καθώς και κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι της Ιεράς Συνόδου.

Αμέσως μετά την εκδήλωση προσεφέρθησαν από τον εν λόγω Τουριστικό Οργανισμό αναμνηστικά δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια παρετέθη και νηστίστιμο κέρασμα-μπουφές, επίσης προσφορά του Mideast Travel, την ευθύνη του οποίου είχε ο γνωστός και διακεκριμένος Έλληνας chef κ. Ηλίας Μαμαλάκης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024