Τελευταία νέα

Εξαγορά της Tourgreece από την Transat

Η Transat A.T. Inc μέσω της Γαλλικής εταιρίας Look Voyages S.A. αποκτά μετοχικό ενδιαφέρον για την Tourgreece S.A. Η Transat A.T. μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Look Voyages S.A., η […]

Η Transat A.T. Inc μέσω της Γαλλικής εταιρίας Look Voyages S.A. αποκτά μετοχικό ενδιαφέρον για την Tourgreece<.> S.A.<...>

Η Transat A.T. μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Look Voyages S.A., η οποία έχει σαν αντικείμενο το tour operating ανακοίνωσε ότι απέκτησε το 40% των μετοχών της Ανωνύμου Ελληνικής Τουριστικής Εταιρίας Tourgreece. Υπενθυμίζεται ότι η Transat είναι ιδιοκτήτρια των Tour Operators Nolitour Vacances/Voyages,που αποτελούν σημαντικό μέρος των δραστηριοτήτων της. Η εταιρία ενδιαφέρεται να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών της Tourgreece μέσα στα επόμενη 3 χρόνια.

Η Tourgreece λειτουργεί ως Tour Operator εισερχόμενου τουρισμού στον ελληνικό τουριστικό τομέα εδώ και 22 χρόνια και μεταξύ άλλων ειδικεύεται σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εκδρομές και κρουαζιέρες. Εδρεύει στην Αθήνα, και απασχολεί προσωπικό 40 ατόμων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024