Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsExpedia: Απλοποιημένες πολιτικές για επιστρέψιμες κρατήσεις λόγω COVID-19
Online booking

Expedia: Απλοποιημένες πολιτικές για επιστρέψιμες κρατήσεις λόγω COVID-19

Καθώς αλλάζουν οι συνθήκες, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσαρμόζει τις πολιτικές της στη σελίδα πολιτικών ανωτέρας βίας και θα ενημερώνει για τους λόγους πίσω από κάθε αλλαγή.

Η Expedia ανακοίνωσε νέες, απλοποιημένες πολιτικές για τις κρατήσεις στις οποίες μπορεί να γίνει επιστροφή. Ακόμη, για όλες τις κρατήσεις με ημερομηνίες check-in έως 30 Απριλίου 2020, η εταιρεία έκανε τις προσφορές των συνεργατών ξενοδόχων απλές, ευέλικτες και ελκυστικές για τους ταξιδιώτες.

Η ανακοίνωση της Expedia είναι η εξής:

“Αγαπητέ συνεργάτη,

Καθώς ο COVID-19 συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως, σκεφτόμαστε εσάς και τους κοινούς ταξιδιώτες μας. Υπό κανονικές συνθήκες, το Expedia Group υποστηρίζει τους συνεργάτες μας με μια ευρεία ποικιλία ευέλικτων πολιτικών ακύρωσης. Αυτές ισχύουν εκτός από τη στάνταρ πολιτική της βιομηχανίας, που προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως 24 ώρες πριν το check-in και περιλαμβάνουν επιστρέψιμες τιμές με κριτήρια ακύρωσης, όπως 48 ή 72 ώρες, 7, 14 ή 30 ημέρες, τέλη ακύρωσης ύψους μιας διανυκτέρευσης ή του 50% του ποσού κράτησης και άλλα.

Λόγω αυτών των συνθηκών ανωτέρας βίας κατά τη διάρκεια των οποίων οι ταξιδιώτες έχουν άγχος, είναι μπερδεμένοι και πρέπει να προσαρμόσουν ή να ακυρώσουν τα σχέδιά τους εξαιτίας του COVID-19, αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε τις κρατήσεις ταξιδιών. Για όλες τις κρατήσεις με ημερομηνίες check-in έως 30 Απριλίου 2020, έχουμε κάνει τις προσφορές των συνεργατών ξενοδόχων απλές, ευέλικτες και ελκυστικές για τους ταξιδιώτες.

Αυτή η απλοποίηση εξηγείται παρακάτω:

Μη επιστρέψιμες τιμές:

  • Έχουμε σταματήσει προσωρινά την προβολή μη επιστρέψιμων τιμοκαταλόγων στις ιστοσελίδες μας για ‘παράθυρα’ κρατήσεων μεταξύ 3 και 60 ημερών. Αυτό έγινε, για να αυξήσουμε τη σιγουριά των ταξιδιωτών να πραγματοποιήσουν κράτηση και να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπλοκές μετά την κράτηση.
  • Για τις υπάρχουσες μη επιστρέψιμες κρατήσεις που ακυρώθηκαν από ταξιδιώτες, θα εκδώσουμε επιστροφές χρημάτων και θα στείλουμε ένα email επιβεβαίωσης της ακύρωσης.
  • Σας συνιστούμε να προσφέρετε ανταγωνιστικούς, πλήρως επιστρέψιμους τιμοκαταλόγους στους ταξιδιώτες. Μπορείτε να το κάνετε στο Partner Central ή μέσω του channel manager σας.

Επιστρέψιμες και μερικώς επιστρέψιμες τιμές:

Υπάρχουσες κρατήσεις.

  • Θα παρατείνουμε αυτόματα την περίοδο με δωρεάν ακύρωση σε 24 ώρες πριν την ημερομηνία check-in και θα εκδώσουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε μετρητά για τους ταξιδιώτες που επιλέγουν να πραγματοποιήσουν ακύρωση.

Μελλοντικές κρατήσεις.

  • Θα ενημερώσουμε όλους τους τιμοκαταλόγους με μια δωρεάν ακύρωση 24 ωρών πριν την ημερομηνία check-in, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να πραγματοποιήσουν ακύρωση τώρα ή να καθυστερήσουν την απόφασή τους έως ότου πλησιάζει η διαμονή τους, σε περίπτωση που η κατάσταση βελτιωθεί.
  • Εκτιμούμε την ευελιξία και την υποστήριξή σας, καθώς μας επιτρέπετε να κάνουμε αυτές τις απλοποιήσεις εκ μέρους σας. Αν δεν θέλετε η πολιτική ακύρωσης 24 ωρών να ισχύει για τις μελλοντικές κρατήσεις σας, μπορείτε να αφαιρέσετε τη διαθεσιμότητα για αυτούς τους τιμοκαταλόγους στο Partner Central ή μέσω του channel manager σας.

Το Expedia Group δε θα κερδίσει τυχόν τέλη από αυτές τις ακυρωμένες κρατήσεις. Επίσης, περιμένουμε ότι θα παραιτηθείτε από ή θα επιστρέψετε τέλη ή άλλα ποσά.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας, καθώς προχωράμε, ώστε να βοηθήσουμε τους ταξιδιώτες να διαχειριστούν αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας και να προετοιμάσουμε σωστά τη βιομηχανία μας για την περίοδο ανάκαμψης. Καθώς αλλάζουν οι συνθήκες, θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε τις πολιτικές μας στη σελίδα πολιτικών ανωτέρας βίας και να σας ενημερώνουμε για τους λόγους πίσω από κάθε αλλαγή. Όπως πάντα, η ομάδα του Expedia Group είναι εδώ, για να σας βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Ευχόμαστε υγεία και ό,τι καλύτερο σε εσάς και στις οικογένειές σας σε αυτές τις δύσκολες περιόδους.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Expedia Group Lodging Team σας”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024