Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileFacebooking από την travelplanet24.com
Book, post, win

Facebooking από την travelplanet24.com

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο online ταξιδιωτικό γραφείο travelplanet24.com καλεί τους μελλοντικούς ταξιδιώτες και μέλη του facebook, να κερδίσουν με ένα πρωτότυπο τρόπο ακόμη καλύτερες τιμές. Από την […]

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο online ταξιδιωτικό γραφείο travelplanet24.com καλεί τους μελλοντικούς ταξιδιώτες και μέλη του facebook, να κερδίσουν<...> με ένα πρωτότυπο τρόπο ακόμη καλύτερες τιμές. Από την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, όσοι πελάτες κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του ταξιδιωτικού online γραφείου, θα έχουν δυνατότητα έκπτωσης σε κάθε κράτηση, με μια μόνο κίνηση: κάνοντας “share” την κράτηση στο facebook.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα βλέπει μια τιμή μειωμένη ανά 2 ευρώ/κατ`άτομο και για να κερδίσει αυτήν την έκπτωση θα πρέπει να το “μοιραστεί” (share) στο προφίλ του στο facebook.

Η έκπτωση είναι κατά επιβάτη, δηλαδή αν η κράτηση αποτελείται από 2 άτομα, η έκπτωση θα είναι 4 ευρώ κ.λπ. και, φυσικά, επικυρώνεται μόνο εφ`όσον έχει γίνει το post.

Η νέα αυτή καμπάνια φέρει την ονομασία facebooking και αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του travelplanet24.com.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024