Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΓενικός Διευθυντής της youtravel.com στο Μιλάνο ο Thomas Wallentin
Προσεχώς νέα γραφεία σε Μόσχα, Μόναχο και Στοκχόλμη

Γενικός Διευθυντής της youtravel.com στο Μιλάνο ο Thomas Wallentin

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της youtravel.com στο Μιλάνο ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Thomas Wallentin, πρώην Διευθυντής NA Ευρώπης της Cendant-Galileo και ανώτερο στέλεχος εταιριών για περισσότερα από15 χρόνια, με μεγάλες επιτυχίες […]

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της youtravel.com στο Μιλάνο ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Thomas Wallentin, πρώην Διευθυντής NA Ευρώπης της Cendant-Galileo και ανώτερο στέλεχος εταιριών για περισσότερα από<...>15 χρόνια, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Παράλληλα, η youtravel.com μετά το Λονδίνο, εγκαινίασε τα νέα γραφεία της στο Μιλάνο, στην Piazza dell Duomo και το μεταφρασμένο στα ιταλικά site, www.youtravel.it.

Ο ιδρυτής και CEO της youtravel.com, κ. John Κεντ, δήλωσε σχετικά: «Ο Thomas Wallentin προστίθεται στο δυναμικό της youtravel.com μεταφέροντας την σημαντική εμπειρία του στον τομέα του τουρισμού. Η προσθήκη του Thomas Wallentin και της ιταλικής ιστοσελίδας www.youtravel.it έρχεται να ενδυναμώσει τις προσπάθειες μας για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων. Η youtravel.com προετοιμάζει τους επόμενους μήνες την είσοδό της στην Μόσχα, το Μόναχο και την Στοκχόλμη με δικά της γραφεία».

Το 1995, ο κ. Thomas Wallentin, συνεισφέρει στην ECP, τον ιταλικό οργανισμό τουρισμού, διοριζόμενος από τους μετόχους, όσον αφορά στη δημιουργία και υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου. Ακολουθώντας την έναρξη των εργασιών, ο Thomas προσεγγίζεται από την Sigma-Galileo για συνεργασία στην θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για την ιταλική αγορά. Σύντομα, οι αρμοδιότητες του επεκτείνονται στη διοίκηση του τομέα πωλήσεων και marketing της Cendant-Galileo. Το 2004 αποφασίζει να προχωρήσει σε μία ομάδα ανώτερων στελεχών της ByNovation στην Ιταλία, μία εταιρία με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών διοίκησης. Την είσοδό του στην ByNovation ακολουθεί η άμεση ανάληψη καθηκόντων της επαναδημιουργίας και επαναλειτουργίας του iTV παροχής υπηρεσιών στη Μεσόγειο, ένα έργο που ολοκληρώθηκε επιτυχώς το 2006.

Η youtravel.com προσθέτει επίσης στο δυναμικό της τον κ. Roberto Laureri, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην American Express, όπου κατείχε σημαντική θέση για πάνω από 5 χρόνια στους τομείς των πωλήσεων και της διοίκησης. Μετά την American Express, ακολουθεί η Giallo Viaggi, online travel agent της Seat Pagine Gialle όπου συνεισφέρει σημαντικά στην έναρξη λειτουργίας της εταιρίας. Τα τελευταία χρόνια, ο κ. Laureri, είχε διευθυντική θέση στην Carlson Wagonlit και Viaggi Di Lauro.

Ο κ. Eugenio Galli, επίσης ανώτερο στέλεχος στον τομέα του τουρισμού προσλήφθηκε από την youtravel.com στην θέση του υπευθύνου Ανάπτυξης Πωλήσεων της youtravel.com στην βορειοδυτική και κεντρική Ιταλία. Ο κ. Galli, είχε δυναμική παρουσία στον τομέα των πωλήσεων και του marketing σε τουριστικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία 5 χρόνια ήταν υπεύθυνος για τη διαχείρηση των πωλήσεων των Intercontinental Hotels & Resorts στην Ιταλία, καθώς και Υποδιευθυντής Πωλήσεων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της progresstravel.net, μιας κορυφαίας εταιρίας τουριστικών υπηρεσίων. Ο κ. Galli, λόγω της εμπειρίας του, έχει διοριστεί αντιπρόσωπος πωλήσεων της Ιταλικής αγοράς.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024