Τελευταία νέα
HomeΟργανωτές ΤαξιδιώνΓιάννος Οικονομίδης, (Air Exelixi Travel): Ο εξερχόμενος τουρισμός βρίσκεται σε δραματική κατάταση

Γιάννος Οικονομίδης, (Air Exelixi Travel): Ο εξερχόμενος τουρισμός βρίσκεται σε δραματική κατάταση

Ο κ. Γιάννος Οικονομίδης, διευθύνων σύμβουλος του Air Exelixi Travel, μιλά στο TravelDailyNews και αναλύει τις τάσεις του εξερχόμενου τουρισμού που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην πατρίδα μας.

Ο κ. Γιάννος Οικονομίδης, διευθύνων σύμβουλος του Air Exelixi Travel, μιλά στο TravelDailyNews και αναλύει τις τάσεις του εξερχόμενου τουρισμού που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα στην πατρίδα μας, αλλά και τον εισερχόμενο τουρισμό που παρουσιάζει μια τελείως διαφορετική εικόνα. Επίσης, ως βραβευμένη εταιρεία για το καλύτερο website, αναλύει το ρόλο της τεχνολογίας στις σχέσεις του τουριστικού πράκτορα με τους συνεργάτες του, αλλά και με τους καταναλωτές.

Διαλέξτε την ερώτηση που σας ενδιαφέρει και δείτε το αντίστοιχο βίντεο.

Ερώτηση 1
Κε Οικονομίδη, θα ήθελα να σας ρωτήσω με δεδομένο τη γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στην Ευρώπη, πως διαμορφώνονται οι τάσεις στον εξερχόμενο, αλλά και στον εισερχόμενο τουρισμό για τη χώρα μας.

Ερώτηση 2
Πρόσφατα διακριθήκατε με τα βραβεία του HATTA για τη δουλειά σας, μιλήστε μας για αυτό.

Ερώτηση 3
Πώς διαμορφώνει η τεχνολογία τις σχέσεις του τουριστικού πράκτορα με τους συνεργάτες του, αλλά και με τον καταναλωτή;


Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022